fashion si shopping / Social / Stil de viata sanatos / Stil de viata si moda

De ce sportul devine intotdeauna un stil de viata

nike in romania

In ultimii ani, foarte multi oameni au trecut de la sedentarism si fumat intensiv la un stil de viata sanatos si plin de miscare. In decurs de cateva luni, o persoana poate sa isi schimbe la 180 de grade perspectiva despre viata si in acord cu o noua paradigma adoptata se hraneste sanatos, face miscare multa si incearca sa isi convinga apropiatii sa faca la fel.

Corpul cere singur un nou stil de viata

Care sunt resorturile care fac o trecere atat de abrupta si de ampla de la anumite obinuinte la obisnuinte categorisite ca opuse? De ce se intampla acest lucru la multi oameni indiferent de varsta si pana la urma si de statut social ? Explicatia nu poate sa fie decat aceea ca lucrurile erau stiute si simtite dinainte, numai ca momentul schimbarii se lasa asteptat. De cele mai multe ori,

  • corpul cere singur miscare, pentru ca nu degeaba detine o anumita musculatura
  • plamanii cer singuri aer curat si sesiuni mai dese de respiratie profunda
  • stomacul cere singur mancare sanatoasa, care sa contina mai putine semipreparate, mai putine E-uri, mai putine carnuri, mai multe legume si fructe, mai multe vitamine si minerale care sa provina nu din suplimente alimentare, ci chiar din alimentele consumate in mod variat si echilibrat.

Numai ca cine practica sportul stie ca anumite performante care satisfac, anumite stachete ridicate, implica si o buna incalzire inainte, si un echipament de sport bun si eficient.

Sacoul jos si hai la sport!

Bluza de sport, pantalonii speciali si pantofii sport trebuie sa se incadreze in anumite standarde, pentru ca altfel se misca o persoana echipata corespunzator, existand atat protejarea zonelor sensibile ale corpului, cat si a pielii din acele locuri, asta in timp ce miscarile au voie sa fie cat se poate de ample.

Un antrenament intens pentru cei care practica sportul de performanta, la orice categorie si la orice nivel, trebuie sa se bazeze pe pantofii sport marca Nike, ale caror modele disponibile online in Romania, de pe Collectiveonline.com sunt in acelasi timp stabile, flexibile, durabile si ergonomice. Dar si la sala de forta, corectitudinea si eficienta exercitiilor sunt posibile numai cu ajutorul echipamente specifice, adaptate solicitarilor diverse.

nike-romania

Producatorii de astfel de elemente de imbracat si incaltat au facut anterior ample studii pentru a gasi „formula magica” ce permite libertate totala, priza foarte buna, rezistenta foarte buna in timp, protectie si eficientizare.

Vorbim despre Nike Romania, reprezentantul de aici  celebrul producator care are un logo care nu trebuie insotit de literele N, I, K si E. Deoarece se subintelege. Ei bine, sportul devine un stil de viata si pentru faptul ca motivele pentru a adopta noul stil de viata sunt multe. Aprecierea venita din partea oamenilor de calitate, care l-au adoptat deja, este un factor deosebit de motivant. Iata ca nevoile sunt acoperite de motivatii impartite in doua categorii:

  • Nevoia de a fi sanatos (motivatie intrinseca)
  • Nevoia de a arata bine (motivatie intrinseca dar si extrinseca)
  • Nevoia de a avea obiceiuri sanatoase (motivatie intrinseca)
  • Nevoia de a trai altfel (motivatie intrinseca dar si extrinseca)

Banii nu se vor mai risipi pe tigari, ci pe un echipament de calitate. Merita investiti in asa ceva, deoarece un echipament sportiv nu ataca plamanii, nu ingalbeneste dintii, nu multiplica si accentueaza ridurile, dimpotriva, are un efect benefic asupra tonusului pielii.

Atentia nu se va mai risipi pe lucruri care strica ochii si obosesc fara sa fie nevoie de msicare, ci se va concentra pe lucruri care imbunatatesc toate simturile, pana si vederea, si care energizeaza.

Sportul aduce fericirea. Si o intretine

nike online

Sportul practicat elibereaza hormoni ai fericirii, si numai practicandu-l in continuare se poate ajunge la o multumire sufleteasca totala. O viata sedentara este una mai trista, mai apatica, lipsita de sens. Un om este format din minte, corp si spirit, se spune. Mintea se antreneaza prin tehnici specifice, corpul trebuie sa fie antrenat prin tehnici specifice, spiritul tebuie antrenat prin modalitati, de asemenea, specifice.

Numai ca toate acestea sunt colturi de triunghi, si numai triunghiul bine reprezentat si mentinut pot sa conduca spre o viata plina de satisfactii. Poate de aceea reclamele la incaltamintea sportiva sunt atat de vii. Pentru ca altfel nu pot fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *