Bebe / Mama si copilul

De ce sunt kiturile de amprenta de bebe de pe Ilbambino.ro cadoul perfect

kit-mulaj-bebelus-my-first-kidzzcast

Amprentele de bebe sunt modalitatea perfecta pentru a pastra amintirea celei mai frumoase perioade a parintilor, atunci cand descopera alaturi de bebelusi sa traiasca ca o familie. In primele luni de viata a prichindelului, vei dori sa imortalizezi cat mai multe momente alaturi de el, asa ca ii vei face mereu poze, filmulete si ii vei inregistra fiecare sunet, silaba si mai tarziu cuvant nou. Aceste momente vor pastra vii amintirile din prima perioada a vietii prichindelului, perioada de care se va arata foarte interesat atunci cand va creste indeajuns incat sa fie curios de propria persoana. Ce modalitate mai unica de a-i arata cat de mic era cunosti decat o amprenta de mulaj? Cu un model de kit de amprenta de bebe ii vei putea demonstra cat de mult creste de la an la an, cat de mult i s-a modificat forma manutei sau a piciorusului pe parcursul anilor.

album-foto-bebelus-cu-amprenta

Amprentele copiilor sunt cadoul perfect

Amprentele copiilor reprezinta cadoul perfect pentru ziua de nastere a acestora. Daca te poti abtine sa nu ii aratati pana la o varsta mai mare, sau chiar pana la majorat, cu siguranta va fi un cadou la care nu s-ar astepta si pe care il vor indragi enorm. Poti face chiar un album cu poze din intreaga copilarie daca vrei sa-i faci o surpriza cu o insemnatate enorma pentru copilul tau.

Fie ca alegi varianta de a pastra amprenta bebelusului ascunsa pana cand ii vei oferi cadoul copilului, aflat la varsta adolescentei, fie ca o inramezi si o expui pe perete, in casa, mulajul de bebe este o idee speciala pentru parinti. Nu doar ca va fi emotionant sa iti vezi prichindelul crescand si ca amprenta iti va readuce aminte cat de mic putea fi in primele luni, ci poate fi si un obiect de decor cu insemnatate pentru intreaga familie. Amprentele de bebe pot fi folosite pe post de obiect de decor oriunde in casa si garanteaza o nota personala care va va face sa povestiti clipe speciale de fiecare data cand veti avea vizitatori ce vor observa detaliul special din incapere, si anume mulajul de bebe.

kit-mulaj-bebelus-my-first-kidzzcast

De unde cumperi un kit de amprenta de bebe?

Un kit de amprenta de bebelusi vine cu materialele necesare crearii mulajului perfect. Poti lua amprenta dupa mana sau piciorusul copilasului, pentru ca amprentele acestora sunt speciale si este vizibila cresterea lor odata cu inaintarea in varsta a prichindelului. Astfel, ii poti arata ce piciorus mic avea si cat de mici erau pantofii pe care ii purta. Poti opta pentru un kit de vopsea, care este foarte usor de utilizat, nu necestia alte materiale aditionale si este 100% sigura pentru pielea sensibila a bebelusului. Kiturile 3D pentru amprenta bebelusului contin argila sau ipsos, materiale in care sunt plasate manuta sau piciorusul bebelusului pentru a crea o amprenta speciala a acestuia. Magazinul Ilbambino ofera o gama variata de kituri de amprente si mulaje de bebelusi, asa ca poti verifica produsele disponibile in colectia lor daca esti in cautarea unui cadou special pentru o persoana speciala din familia voastra, fie ca e vorba de sot/sotie, bunic sau chiar pentru atunci cand copilul va fi curios despre prima perioada din viata sa.

set-amprenta-bebe-cu-fotografie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *