Uncategorized

De ce trebuie sa alegi buchetele de flori de la Orasul Florilor

buchet de flori

Oferitul buchetelor de flori este un obicei la care toti barbatii apeleaza cel putin o data in viata pentru a isi impresiona iubitele sau sotiile sau pentru a isi cere iertare pentru greselile facute. Acest gest este unul apreciat de toate femeile si de aceea atunci cand oferim flori, trebuie sa fim atenti la ce alegere facem.

Buchete de flori remarcabile doar la Orasul Florilor

buchete de flori

Atunci cand oferim un buchet de flori incercam sa transmitem un mesaj si prin buchetele de flori incercam doar sa atragem atentie si afectiune, dar ce multi barbati nu stiu este aceea ca fiecare floare si fiecare culoare a acesteia semnifica un mesaj si de aceea trebuie sa stim ce mesaj semnifica fiecare floare dar si cum sa alegem buchetul de flori pentru a impresiona si a trimite mesajul dorit.

  •  Daca doriti sa va impartasiti sentimentele de iubire, pasiune sau dragoste, cele mai bune flori sun trandafirii, lalelele sau minirozele de culoare rosie.
  • Daca doresti sa iti arati multumirea sau respectul pentru o prietena, sefa sau colega de munca, cel mia bine ii poti oferi un buchet de trandafiri, lalele, miniroze sau orhidee de culaore galbena. Aceasta culoare este cea mai potrivita pentru a arata unei persoane ca nu iti doresti decat o relatie de colegialitate sau de prietenie.
  • Daca participi la un eveniment precum nunta sau botezul, cel mai potrivit buchet este de trandafiri, hortensii, orhidee sau miniroze albe. Sau pentru buchetul miresei poti opta pentru traditionalul trandafir alb sau poti alege o combinatie de hortensii si trandafiri de culoare alba.

Langa buchetul de flori primesti si o felicitare cadou

Cu ajutorul celor de la floraria online, Orasul Florilor, poti oferi un buchet de flori indiferent de unde esti. Fie ca esti in alta tara sau doar plecat din oras, poti sa trimiti un buchet de flori prin intermediul celor de la Orasul Florilor. Poti alege din peste 100 de modele de buchete de flori si transportul este gratuit si rapid. Alaturi de buchetul de flori comandat vei primii si o felicitare cadou in care iti potti expune gandurile pozitive pentru aceea persoana sau un mic biletel de dragoste. Daca nu esti hotarat ce buchet de flori doresti sa comanzi, poti apela la mica descriere a fiecarui buchet pusa la dispozitie de catre specialistii florali de la Orasul Florilor pentru a te ajuta sa iti alegi buchetul de flori potrivit ocaziei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *