Imobiliare

Decoreaza-ti locuinta din ansamblul rezidential in stilul Feng Shui

ansamblu rezidential ghencea

Tot mai multe persoane aleg sa evadeze din centrul Capitalei si sa migreze spre iesirea din oras, deoarece acolo zgomotele sunt mult mai reduse, asa cum este si poluarea. Daca si tu te numeri printre acesti oameni, inseamna ca stii ca cea mai apreciata zona este Prelungirea Ghencea, unde poti gasi ansambluri rezidentiale, ce au fost ridicate de catre arhitecti foarte buni.

Achizitionarea unei locuinte este un proces facil, insa este mai greu atunci cand trebuie sa decorezi casa sau apartamentul, astfel incat sa impaci toti membrii familiei. Insa, pentru a avea rezultate bune pe toate planurile, atat tu, cat si ceilalti, puteti opta pentru decorarea locuintei in stilul Feng-Shui.

Ce pasi urmezi ca sa te lauzi cu o locuinta in stilul Feng Shui dintr-un ansamblu rezidential?

In cadrul acestor ansambluri rezidentiale din Prelungirea Ghencea, chiar si cei care considera ca nu au un simt estetic dezvoltat, isi pot amenaja casele sau apartamentele in acest fel, daca tin cont de cateva aspecte:

  • Stilul Feng Shui este o forma de arta veche, ce provine din China, care a aparut in urma cu peste 4000 de ani. Odata ce alegi sa pui in practica aceasta arta, te vei bucura de un stil de viata mai sanatos si vei observa o crestere in ceea ce priveste partea financiara.
  • Acest stil se bazeaza pe modul in care amenajezi locuinta si daca vei opta pentru el, va trebui sa iti schimbi perceptia despre locul in care stai, sa ajungi sa il consideri caminul tau unde te regasesti pe tine insuti, unde te relaxezi.
  • Feng Shui-ul presupune sa inviti norocul in casa ta si cum energiile vin pe usa de la intrare si pe cea a holului este recomandat ca acele spatii sa fie decorate cu tablouri sau plante verzi. In plus, deasupra tocului usii, puteti agata un snur rosu, pentru noroc, asa cum fac si chinezii.
  • Specialistii in acest stil recomanda sa scapi de dezordine si de lucrurile vechi din casa, deoarece acolo se ascund energiile negative si, astfel, vei avea mai mult spatiu. Nu uita sa aerisesti zilnic intrega locuinta!
  • De asemenea, trebuie sa incercerci sa gasesti un echilibru energetic si poti realiza acest lucru prin imbinarea corecta a culorilor, care se combina cu cele cinci elemente esentiale: apa, foc, pamant, metal si lemn.
  • Feng Shui-ul se bazeaza pe elementele naturale, deoarece ele aduc un plus de relaxare si de liniste.

Imbinand aceste cateva aspecte cu personalitatea ta si cu lucrurile care iti plac, vei obtine caminul perfect din cadrul unui ansamblu rezidential, iar cei care te vor vizita vor imprumuta ideile tale, cu siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *