Stil de viata sanatos

Dieta armatei israeliene – sfaturi

Miraculoasa dieta Army, binecunoscuta ca dieta armatei israeliene, a fost conceputa in 1970 pentru a reduce rapid greutatea celor care erau inrolati in armata.

Despre Dieta Army

Princiiile de baza ale dietei ARMY constau in simplificarea alimentatiei astfel incat din doua in doua zile se consuma doar anumite tipuri de alimente. Pentru efecte maxime, aceasta dieta ar trebui combinata cu aproximativ 2 ore de sport pe zi.

Trebuie sa stiti ca este o dieta hipocalorica si ca prezinta unele riscuri despre care von discuta in articolul curent.

Meniul dietei Army

Specialistii spun ca aceasta dieta este una foarte rapida privind scaderea in greutate si ca se pot pierde pana la 10 kilograme in numai 8 zile.

Meniul de baza al dietei Army, conceput acum 40 de ani era astfel:

Se consuma doar mere, iar ca lichide sunt permise doar apa si o cafea neindulcita dimineata. Merele se consuma doar in stare proaspata.

In aceste doua zile se consuma, in orice cantitate doriti, doar branza. Atentie, nu si cascaval sau alte derivate din lapte. Este indicata branza de capra. Ca lichide, in continuare sunt permise doar: apa, o cafea neindulcita dimineata.

In aceste doua zile se continua mesele proteice, insa se va consuma doar carne de pui, fara pielite. Aceleasi lichide sunt permise.

Atentie, carnea de pui se consuma doar fiarta, la cuptor sau pe gratar, singurele condimente permise sunt sarea, piperul si condimentele obtinute prin uscare. In niciun caz nu se combina carnea cu ulei sau alte alimente si evident nu se prajeste carnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *