IT si electrocasnice

Distrugatorul de documente te ajuta sa iti protejezi informatiile

Traim intr-o lume a informatiilor, o lume in care hartia scrisa are putere si pentru a evita situatii neplacute, orice hartie trebuie distrusa. Sa distrugi documente in zilele noastre nu mai inseamna sa le arzi, ca in secolele trecute, ci inseamna sa folosesti o unealta speciala- distrugatoare de documente. Aparatul distrugator de documente este esential atat pentru firme cat si acasa. Intr-o lume plina de hartii, este important sa mai reducem din ele folosind un astfel de mijloc. Distrugatorul de documente este utilizat atat de institutii cat si de companii private, dar si de oamenii care doresc sa isi pastreze confidentiale datele personale. Distrugatoarele de documente pe langa faptul ca distrug informatiile si protejeaza, au si rolul de a recicla mai usor hartia. In loc sa o arunci la gunoi si sa poluezi natura, alegand sa o distrugi, pui umarul la o natura fara deseuri de hartie.

Avantajele utilizarii unui distrugator de documente

distrugator de documente Distrugatorul de documente este foarte util atat pentru institutii , companii, cat si pentru persoanele fizice. Avantajele utilizarii unui distrugator de documente sunt:

· Mentinerea curateniei in birou- distrugand din documente vei avea un birou mai frumos organizat, mai curat

· Scapi de hartia nefolositoare intr-un mod ecologic

· Securitatea maxima pentru companie, astfel nu vei mai sta cu grija scurgerilor de informatii. Mediul de afaceri este competitiv, spionajul industrial este o tehnica folosita inca din secolele trecute pentru a afla informatii, de aceea secretele si ceea ce contin documentele pot fi puse la secret prin distrugerea lor.

· Previn furtul de identitate

· Te ajuta sa iti protejezii informatiile personale

Cum se alege un distrugator de documente?

Distrugatorul de documente se poate alege in functie de: indicatorii de performanta, adica capacitatea, puterea si disponibilitatea de taiere. Se mai poate alege in functie de dimensiuni, functionalitate si tip.

Istoria distrugatorului de documente

Distrugatorul de documente a fost brevetat in anul 1909 si fabricat de abia in 1935, cand Adolf Ehinger a realizat un distrugator de documente functional.

La inceput, in anii 80, distrugatoarele de hartie erau folosit de agentiile guvernamentale si institutii, iar din anul 1988, distrugatorul de documente a fost folosit de companiile private si de persoanele care doreau sa isi pastreze datele in siguranta.

Unde se gasesc distrugatoarele de documente?

distrugator documente

Aparatele distrugatoare de documente se gasesc mai ales in papetarii. In ziua de astazi, poti cumpara un distrugator de documente si din magazine online. Intrand intr-o papetarie online poti citi avantajele unui distrugator de documente, caracteristicile lui, modul de functionare si il poti comanda in confortul propriei case. Fie ca doresti un distrugator de documente pentru firma, fie ca il cumperi pentru tine personal, distrugatorul pentru documente trebuie sa aiba un pret bun, sa fie accesibil oricarui buzunar.

Achizitionand online aparatul distrugator de documente, vei putea alege un bun aparat si la un pret accesibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *