Top Produse si Site-uri

Escape room- ai incercat noua activitate?

camera de room escape

Escape room este un loc in care mergem atunci cand avem momente in care ne dorim sa evadam din viata reala, sa uitam de griji, sa petrecem momente memorabile alaturi de prieteni. Uneori poate va saturati de agitatia din Capitala, de barurile si cluburile care sunt aglomerate si va doriti altceva. Ceva nou, prin care sa va puteti distra si sa petreceti clipe frumoase. Un nou trend circula printre bucuresti si anume, escape room-ul. Aparut de cativa ani pe piata romaneasca, acest concept incepe sa prinda contur si sa devina numarul 1 in distractie.

In fond, un escape room este un joc de strategie care ca scopevadarea dintr-o camera tematica, in timp ce descoperi si rezolvi mistere alaturi de prietenii tai. Acest tip de joc contribuie la exprimarea personalitatii si a explorarii unei alte lumi, precum si la dezvoltarea relatiilor interumane, mai ales in aceasta perioada in care tehnologia ne-a acaparat. De asemenea, jocul va ajuta sa va dezvoltati imaginatia si spiritual de echipa.grup de oameni escape the room

Escape the room- ce reguli exista

Escape the room ofera o experienta cat de poate de reala de evadare, pentru un grup de doua, pana la sase persoane, care vor fi inchise intr-o camera si vor trebui sa rezolve dileme si sa faca fata provocarilor, intr-o anumita perioda de timp.

escape room imagine

In camera tematica de room escape pe care o alegeti, va trebui sa cautati tot felul de indicii, care sa va aduca cu un pas mai aproape de evadare. Ideea este sa rezolvati cat mai multe mistere si puzzle-uri, care va vor trimite in directia in care veti descoperi cheia care va deschide usa si va va aduce satisfactia ca ati reusit sa evadati din locul in care erati captivi. Este important faptul ca intr-un room escape veti avea la dispozitie doar 60 de minute in care sa rezolvati misterele si sa puneti cap la cap indiciile, altfel nu veti fi castigatori.

Room escape-uri – detalii despre pret

Prin anul 2012, preturile pentru a intra intr-o astfel de camera erau foartecamera de room escape piperate, insa acum ele sunt accesibile tuturor. In functie de room escape-ul pentru care optati, preturile pot incepe de la 30 RON si pot ajunge la 120 RON, dar ele variaza, in functie de cate persoane doresc sa participe.

Room escape-ul este un joc amuzant, ideal pentru a va distra cu prietenii, care va scapa de griji, chiar daca pentru o perioada foarte scurta si care va permite sa intrati intr-o alta lume, a aventurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *