Mama si copilul

Esti fumatoare? Iata de ce trebuie sa hranesti sugarul cu lapte praf!

lapte praf

La nivel global, multe dintre proaspetele mamici nu pot renunta la unul dintre cele mai mari vicii, fumatul. Considerate droguri, tigarile provoaca o dependenta atat de mare incat nici in situatia in care sunt gravide sau ajung sa alapteze, ele nu pot renunta la actiunea de a fuma.

Considerat a fi unul dintre cele mai hranitoare alimente pentru sugari, laptele matern contribuie la buna dezvoltare  a micutilor, insa in situatia in care mamica fumeaza, atunci el poate deveni extrem de daunator.

Alternativa mamicilor care fumeaza in timpul alaptarii – Laptele praf Humana 1

laptepraf

Mamicile care fumeaza si in acelasi timp alapteaza la san predispun sugarul multiplelor efecte novice. Prin intermediul laptelui matern, substantele nocive inhalate de mamici ajung in organismul bebelusilor. Mai mult decat atat, femeile care fumeaza mai mult de jumatate de pachet de tigari pe zi sunt predispuse la disparitia rapida a laptelui matern. In astfel de momente, alternativa este laptele praf Humana 1, cunoscut si sub denumirea de lapte praf pentru continuarea alimentatiei nou-nascutilor.

Humana 1 este laptele praf pe care il poti cumpara dand click aici, in fapt el fiind alimentul care va deveni un bun inlocuitor pentru laptele matern plin de nicotina. Pentru a evita ca sugarul sa aiba reactii precum tulburari ale somnului, probleme ale sistemului gastro-digestiv, afectiunii respiratorii sau dezvoltarea unei preferinte pentru tutun pe parcursul vietii, mamicile trebuie sa ceara sfatul medicului cu privire la tipul de lapte praf Humana recomandat.

De regula, pana la varsta de 6 luni, copiii care nu sunt hraniti in aceasta perioada cu lapte matern, se recomanda sa fie gasiti cu lapte praf Humana 1.

Laptele praf Humana 1  si pretul de achizitie

Chiar daca pentru unele mamici fumatoare, laptele praf Humana 1 poate fi considerat costisitor, ele trebuie sa aiba in evidenta ca sanantatea micutilor este cel mai important lucru. Intrucat laptele matern contine nicotina, substanta care determina secretia de adrenalina sis cade calitatea alimentului, prima obtinute pentru ca dezvoltarea celor mici sa se realizeze in cele mai bune conditii este farad oar si poate, renuntatul la fumat.

In cazul in care acest viciu este mult prea puternic, atuunci este timpul sa apeleze la laptele praf de inceput Humana 1. Practic, el costa cat 2 pachete de tigari cumparate impreuna, iar spre deosebire de ultimele, Humana 1 contribuie la buna dezvoltare a oricarui sugar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *