Uncategorized

Esti sigura ca nu ai nevoie de dezinfectanti pentru curatenie? Iata unde se regasesc microbii in casa ta!

In sfarsit ai terminat curatenia? Felicitari! Insa, te anuntam ca mii de microbi au ramas nederanjati, intrucat tu nu cunosti locurile din casa in care focarul de bacterii si microbi este ca la el acasa! Dezinfectarea suprafetelor reprezinta un pas important pentru completarea procesului de curatenia, iar daca nu folosesti produse specifice acestei etape, degeaba cureti suprafetele cu produse de curatenie conventionale!  Curatenia este o activitate care necesita timp, energie si resurse, iar tu ca o adevarata gospodina oferi stradanie in realizarea acesteia in cele mai bune conditii. Prin urmare, astazi vom descoperi impreuna care sunt locurile asupra carora trebuie sa insisti atunci cand faci curatenie!

Care sunt cele mai ascunse locuri din casa pe care trebuie sa le cureti folosind dezinfectanti?

In casa ta sunt o multime de locuri care ascund focare de microbi si bacterii, tocmai de aceea rolul dezinfectantilor este esential cand faci curatenie! Astazi iti oferim cateva informatii esetiale pentru a descoperi locurile in care se afla milioanele de bacterii, iar tot ceea ce trebuie sa faci de acum incolo sa iti cumperi dezinfectanti profesionali pentru a te asigura ca elimini toate aceste prezente din propria locuinta!
dezinfectanti

Pentru a vedea diagrama completa, da click pe imagine

Alte locuri in care se ascund bacteriile sunt:

  • Periuta de dinti
  • Telefonul mobil
  • Buretii de vase

Vasul de toaleta, singurul loc care gazduieste peste 3 milioane de bacterii! Foloseste dezinfectanti pentru sterilizarea sa!


Umezeala permanenta este locul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor, astfel ca vasul de toaleta devine gazda perfecta! Nu uita ca cel mai bun dezinfectant este cel care contine o cantitate suficienta de clor, iar pastilele clorine pot fi arma perfecta pentru tine! Daca ai de gand ca la urmatoarea curatenie sa folosesti un dezinfectant biocid, atunci intra pe Dacris94.ro pentru a-ti alege produsul perfect pentru tine!

Nu omite nici faptul ca bacteriile si virusurile existente in toate aceste locuri din locuinta ta pot produce numeroase afectiuni cronice, astfel ca pentru a evita eventualele probleme de sanatate iti recomandam sa combati rapid toate aceste microorganisme daunatare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *