Bebe / Mama si copilul

Eu vreau un premergator de copii…

Draga mama, draga tata, poate va-ntrebati de ce va scriu. In ceea ce ma priveste, va spun de la inceput: imi doresc sa cresc mare si voinic, sa ma dezvolt armonios si sa devin un arhitect renumit intr-o tara din afara. Chiar daca am numai un anisor, am inceput sa merg de-a busilea, lucru care-mi place la nebunie. Dar, dragii mei parinti, am auzit ca Mos Craciun imi va aduce niste jucarii. Ei bine, eu vreau sa explorez camera mea, pe a voastra, vreau sa invat sa merg in picioruse cat mai repede, iar pentru asta am nevoie de un premergator de copii. Puteti vorbi voi cu Mosu’?

Cum vreau sa fie premergatorul meu

cei mici au nevoie de premergatoare

Sunt curios si plin de energie si imi doresc mult sa explorez imprejurimile. Nu am vazut niciodata cum arata camera mea, decat din patut. De altfel, n-am vazut nici cum arata camera voastra, dragi parinti. Sunt de-a dreptul entuziasmat si incantat de faptul ca, intr-o zi, voi putea merge si colinda fiecare coltisor. Pana atunci m-ar ajuta foarte mult un premergator pentru copii. O sa va descriu premergatorul de bebe la care visez eu, iar voi sunt sigura ca veti face demersurile necesare:

  • Sa fie foarte colorat, sa aiba multe butoane pe care pot sa apas si care, eventual, sa scoata niste sunete, care sa ma distreze si sa-mi mentina atentia
  • Asta nu trebuie sa va mai zic, pentru ca voi stiti deja: vreau ca premergatorul de copil sa fie confortabil si sigur pentru mine, ca sa nu ma lovesc sau sa pic. Sa fie confectionat din materiale calitative, pentru ca sunt micut inca, si nu stiu sa ma protejez cum trebuie
  • Rotile sa fie sigure, iar premergatoarele de bebelusi sa fie stabile, ca sa nu ma rastorn cu ele

Sunt asa de curios… Oare cu cine seman? Ajutati-ma sa-mi satisfac curiozitatea, sa explorez cele mai frumoase coltisoare ale camerei si sa capat curaj in exersarea miscarilor privind mersul pe jos. In plus, premergatoarele de bebelusi ma vor ajuta pe viitor, pentru a-mi putea mentine echilibrul si imi tonifica musculatura, ajutand la activarea acesteia.

Premergatoarele, pe lista de dorinte a fiecarui copil curios

premergatoare pentru bebelusi

Fiind mici, suntem caracterizati de cuvantul “de ce?”. Altfel spuns, “ce-i acolo?”, sau “ce face asta?” este in topul celor mai folosite intrebari de catre bebelusi. Vrem sa aflam multe lucruri, sa descoperim cate ceva nou in fiecare zi si sa atingem obiecte noi. Altfel spus, noi nu vrem decat sa ne jucam si sa… invatam! Iar voi, dragii nostri parinti, ne puteti ajuta in acest lucru. Cum? Cu premergatoarele de bebelusi.

Si, daca cumva nu stiti unde sa-l trimiteti pe Mos Craciun pentru a ne cumpara aceste daruri, va spunem tot noi, chiar daca suntem atat de mici. Magazinul online IlBambino este preferatul nostru, pentru ca are cele mai frumoase produse din intreaga piata. Asadar, premergatoarele online de la IlBambino sunt cele mai bune cadouri pe care ni le puteti face. Noi am fost cuminti si promitem sa fim si de acum inainte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *