Uncategorized

Expozitia London Unedited

Pasionată de fotografie, Teodora Maftei, editor la Pro TV, se pregătea înainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expoziţii personale, programată pentru luni, 2 noiembrie, şi intitulată “London Unedited – a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei”.

Teodora Maftei, în vârstă de 36 de ani, a fost însă rănită în incendiul care a avut loc vineri seară, în clubul Colectiv din Bucureşti, aflându-se în prezent în stare gravă, în secţia de terapie intensivă la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

La dorinţa familiei Teodorei Maftei, organizatorii expoziţiei acesteia au decis ca evenimentul să fie organizat conform programării iniţiale.

“În urma discuţiei cu familia Teodorei, am decis împreună să ducem mai departe această expoziţie, pentru că şi Teo şi-ar fi dorit acest lucru. Vă invităm să ne strângem luni seară, de la orele 19.00, în semn de solidaritate şi să-i trimitem gândurile noastre pozitive. Expoziţia va fi una cu vânzare, iar toate donaţiile strânse în seara aceasta vor merge către familie pentru tratamentele ce vor urma”, se spune într-un anunţ publicat pe pagina de Facebook a expoziţiei.

Expoziţia cu vânzare “London Unedited – a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei” se va desfăşura luni, de la ora 19.00, la The London Street Atelier, care are sediul pe strada Puţul lui Zamfir, numărul 15, Bucureşti.

Reporter, redactor, fotograf si blogger, Teodora Maftei, este una dintre persoanele rănite grav în incendiul din clubul Colectiv. În ultimii zece ani, Teodora a cutreierat lumea-n lung şi-n lat, surprinzând cele mai frumoase imagini, o parte dintre acestea fiind publicate pe site-ul său, teo.photography, potrivit Pro TV.

Teodora Maftei a fost operată în trecut de şapte ori, din care de trei ori pe creier. Aceasta suferă de chist arahnoidian de fosă posterioară, o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă. Acesta nu poate fi eliminat şi este asociat cu hipertensiunea intracraniană. Din cauza aceasta, Teodora a avut şi o tromboză venoasă (i s-au spart două vene pe creier) şi a făcut o criză de epilepsie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *