Casa si gradina

Filtrul cu carbune activ este eficient in purificarea apei? Da!

Filtrul cu carbune activ este tot ce ai nevoie, daca ai inceput sa iti dai seama ca apa pe care o bei nu este cea mai pura; dimpotriva, te poti trezi la spital, cu vreo boala la care nici nu te gandeai. Atunci cand filtrezi apa cu filtrul cu carbune activ, ai garantia ca apa ta este, cu adevarat, potabila.

Instalatia de purificare a apei cu carbune activ: scapa de clorul din apa

Instalatia de purificare a apei cu carbune activ este mijlocul eficient prin care scapi de acel gust rau al apei, dar si de mirosul specific unei canalizari. Chiar daca achizitionezi apa imbuteliata la sticla, nu ai garantia ca bei cea mai curata apa. Daca urmaresti stirile, afli despre apa toxica ce se comercializeaza in supermarket-urile din Romania.

filtre pentru apa potabila

In tara, exista un numar de 68 de ape minerale cu licenta pe care le gasesti pe piata, insa s-a descoperit faptul ca in sticle se pune chiar si apa de la robinet. Ai grija atunci cand cumperi apa imbuteliata; hipermarketurile au legea de partea lor si nu sunt obligate sa respecte anumite reguli stricte privitoare la obtinerea unei licente de izvor. Sau, mai sigur, alege un filtru de apa cu carbune activ, despre care poti afla mai mult informatii accesand un site de prezentare, si anumite, www.clack.ro, si monteaza-l in locuinta ta.

Printre avantajele unui filtru pentru apa cu carbune activ se numara urmatoarele:

  • Cu un filtru de apa pe baza de carbune activat montat la reteaua de apa potabila, vei putea consuma apa de la robinet si vei fi sigur de ce vei bea. Mai mult, vei economisi bani aruncati pe sticlele imbuteliate, timp de a iesi mereu la supermarket, pe care il vei putea folosi altfel.
  • filtre pentru apa cu carbune activ
  • Apa ta va fi curatata de clor. Chiar daca clorul este folosit pentru a pastra o apa curata, potabila la robinet, nu iti place sa simti gustul chimic pe care il lasa. Oricum, nici clorul din apa nu inseamna sanatate; chiar daca este in cantitati mici, in timp, el poate dauna organismului.
  • Printre substantele nocive continute de apa pe care obisnuiesti sa o bei, se regasesc: clor liber, chloroform, ierbicide, insecticide, hidrocarburi aromatice polinucleare, substante organice volatile, tricloretan, tricloretilena, benzen, dar si altele.

Filtrele de apa cu carbune activ, ideale in zona rezidentiala, dar si in cea comerciala

Carbunele activat se utilizeaza, cu succes, atat in zona rezidentiala, cat si in zona comerciala sau industriala. Pentru ca apa nu este pura, trebuie montat un filtru de apa cu carbune activ, care sa te ajute sa scapi de impuritatile din apa.

Pentru bucatarie, sunt ideala filtrele de apa cu carbune activ mici, care se monteaza usor si pot elimina gustul rau al apei. Daca nu ai timp, poti gasi un filtru de apa cu carbune activ in mediul online, spre exemplu Clack.ro iti prezinta variante de filtre usor de montat, ale caror mediu filtrant rezista circa 5, 6 ani, dupa care le poti schimba. Astfel, nu vei mai cheltui atatia bani pe apa cumparata din hypermarket si nu te vei mai lovi de situatia in care vii acasa si iti dai seama ca ai uitat sa faci cumparaturile.

filtre de apa cu carbune activ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *