Turism

Furajele de pastrav prezentate de Dreamfish.ro sunt singurele produse din Romania marca Skretting

pastrav furaje

Furajele de pastrav preparate de compania Skretting se pot gasi in mod exclusiv doar la site-ul de prezentare Dreamfish.ro. Aceasta companie este lider global in prepararea si furnizarea de hrana de peste. In conformitate cu acestea, furajele de pastrav prezentate de site-ul Dreamfish.ro https://www.dreamfish.ro/furaje-pesti/furaje-pastrav/ sunt o hrana optima pentru dezvoltarea pastravilor.
Pastravul care se gaseste in Romania face parte din familia salmonidelor si este un peste rapitor care traieste in apele curgatoare si reci de munte. Intrucat in momentul reproducerii inoata contra curentului de apa si o strabate cu usurinta este unul dintre cei mai buni inotatori din apele de la noi.

furaje pt pastrav

In mod obisnuit, atinge lungimea de 30 de centimentri, greutatea de 200-600 de grame, dar poate ajunge si la 40 de centimetri sau peste 800 de grame.

Maturitatea sexuala este atinsa de acesti pesti la varsta de 3-4 ani, iar in perioada de reproducere pastravii migreaza in amonte. In aceasta perioada, atat femelele, cat si masculii sunt mai viu-colorati. Masculii poarta lupte intre ei, iar cei care inving inoata alaturi de femele pana la locul imperecherii. Femelele depun 1000-1500 de icre a caror culoarea poate fi galbena sau portocalie. Totusi, inmultirea pastravilor nu are loc intotdeauna in conditii bune, iar numarul de pesti adulti generat de icre este incomparabil mai mic cu cel al icrelor. Intrucat are carnea foarte gustoasa si lipsita de oase, pastravul este cel mai important peste din apele muntoase. Pescuitul se poate practica doar la undita si in cantitati limitate.

Datorita carnii, a faptului ca nu se reproduce usor si implicit a importantei economice, oamenii au inceput sa creasca pastravii in locuri special construite, numite si pastravarii.

Hrana pentru pastrav- ce tipuri de furaje se gasesc in magazinele online?

Hrana pentru pastrav din magazinele online, pentru a ii asigura dezvoltarea acestui peste, este musai sa fie de calitate. In prezent, in mediul online au aparut o multime de magazine online care comercializeaza furaje de pastrav.

Proprietarii de pastravarii interesati de achizitionarea unor furaje de inalta calitate isi pot indrepta atentia catre site-ul Dreamfish.ro intrucat acesta prezinta o gama generoasa de furaje de pastrav. In aceasta gama, clientii pot gasi furaje preparate in conformitate cu fiecare etapa de dezvoltare a pestelui, iar printre acestea se numara si urmatoarele:

furaje pentru pastrav

• Nutra- furaj extrudat complet. Acesta are o forma faramitata si este ideal pentru puietii de pastrav curcubeu, indigen sau fantanel. Se recomanda ca aliment de pornire, are o culoare maro-rosiatica si este disponibil in mai multe granulatii

• Nutra MP-are forma unor minipelete, se recomanda folosirea acestui aliment pentru perioada de pre-crestere. Culoarea sa este maro inchis, contine 18%-20% grasime si este ideal pentru pastravii a caror greutate este cuprinsa intre 5 grame si 15 grame

• Classic Extra-pentru pestii crescuti in bazine de pamant a caror apa are un continut redus de oxigen, adica are o temperatura mare pentru pastravi

• Optiline, Optiline He, Optiline HT, Optiline Premium

• Focus Salmo, Vitalis Repro Trote, Protec

Furajul de pastrav se cumpara in functie de varsta pestelui

Furajul de pastrav se cumpara in functie de fiecare etapa de crestere a pestelui. Exista furaje pentru pornire, pentru etapa de pre-crestere, pentru ingrasare, pentru pigmentare sau pentru optimizarea reproducerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *