Auto

Generator de curent: este bun oriunde si oricand. Comanda-l de pe Magazialucostica.ro!

generator electric


generator electric
Generatorul de curent este bun si pentru locuinte personale, si pentru case de vacanta, si pentru magazine, si pentru cladiri de birouri, mall-uri sau alte locuri. Generatorul de curent este necesar si cand imobilul nu este alimentat la reteaua de curent electric, si cand este conectat insa curentul de retea este intrerupt. Deci nimeni nu poate spune ca generatorul de curent nu este o reala necesitate, insa nu toti proprietarii sau administratorii de imobil au generatoare de curent.

Totusi, pentru cine nu isi permite sa nu aiba parte de curent electric, sau pentru cine nu isi poate imagina viata fara curent electric, exista mai ales in mediul online generatoare de curent profesionale si diverse, pentru orice caz in parte

Generator electric: solutie de furnizare a curentului electric adaptata la necesitatile de iluminare

generator curentGeneratorul electric, pentru a servi tuturor nevoilor si preferintelor, dispune ca produs de foarte multe variante, pe care cumparatorii ar face bine sa le studieze cu atentie inainte. Magazine online de profil de tipul Magazialucostica.ro reaminteste cu fiecare ocazie faptul ca un asemenea generator trebuie sa fie ales foarte bine, sa se tina cont de mai multi factori inainte.

Care sunt acesti factori? Ii poti vedea in lista de mai jos:

  • Generatoare cu racire pe aer sau cu racire pe lichid

Cele cu racire pe aer sunt mai zgomotoase si necesita o buna aerisire, nu poate fi pus intr-un spatiu mic si etans

  • Monofazate si trifazate (daca se alege varianta trifazata de generator de curent in detrimentul celui monofazat, si cumparatorul are nevoie de varianta monofazata, atunci puterea aparatului se va imparti la 3, asadar eficienta va fi una foarte slaba)
  • Generatoare de putere cu 30% mai mare decat necesarul de putere (depinde de client daca doreste un generator care sa asigure functionarea partiala a consumatorilor de curent din interior sau doreste functionarea tuturor; insa intodeauna se va calcula un surplus de 30% din puterea maxima, pentru ca in niciun context sa nu se suprasolicite motorul sau sa functioneze la capacitate maxima)
  • Generator pe benzina sau pe motorina (cel pe benzina este mai silentios, dar cel pe motorina poate fi de putere maxima mult mai mare; nu vor exista niciodata generatoare pe benzina care sa asigure necesarul de curent pentru mall-uri, spre exemplu)

Generatoare de curent: solutii de secol XXI intr-o lume in care curentul electric intretine civilizatia

generatoare de curentUn generator electric monofazic sau trifazic asigura independenta fata de orice se intampla cu reteaua de curent eletric. Daca un mall ramane fara curent, clientii ii pleaca. Daca se intampla ca dupa primele secunde sa fie din nou curent, dar de o intensitate mai mica, inseamna ca se asigura minimul necesar pentru ca cei din mall sa nu plece.

Acasa la tine, daca se intampla sa fie o pana de curent timp de 3 zile pe timpul unei furtuni, fara generator ai avea probleme cu frigiderul, ai spala de mana rufele, te-ai plictisi in casa, nu ai avea pe seara lumina necesara nici pentru cititul unei carti si accesul la internet… nici el nu va mai fi.

Cu un generator electric poti ori sa ai o priza-doua disponibila, si un bec, ori sa poti lumina toata casa ca si cum nicio avarie pe reteaua de energie electrica nu s-ar fi produs. Asadar, generatorul de curent este bun oriunde si oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *