Bebe

Ghid pentru alegerea caruciorul lui bebe in functie de stilul de viata pe care il preferati

carucior bebe

Cei mai multi dintre noi, atunci cand urmeaza sa devenim parinti alegem sa facem din timp cumparaturile, deoarece noul membru al familiei are nevoie de multe lucruri pentru a se adapta noului stil de viata! Caruciorul reprezinta pentru bebe primul mijloc de transport in care va face cunostinta cu noua lume, tocmai de aceea alegerea lui este esentiala si dificila pentru noii parinti. Gandindu-ne la valul de cunostinte pe care trebuie sa le detineti atunci cand alegeti carutul copilului, astazi va prezentam un ghid esential pentru orice familie!

Dupa ce criterii trebuie sa te ghidezi atunci cand vei alege caruciorul celui mic?

Pentru ca pe piata exista zeci de carucioare pentru bebe, ca si parinte atentia ta trebuie sa se focuseze pe cele mai bune accesorii pentru plimbare, iar avand in vedere acest aspect, caruciorul trebuie sa ii ofere lui bebe confort si siguranta! Pentru ca il vei folosi zilnic, acest accesoriu pentru plimbarea noului nascut trebuie sa aiba in plus urmatorul set de caracteristi:

carucioare bebe

  • Trebuie sa detina un sistem rapid de pliere pentru momentele in care vei calatori impreuna cu bebe cu masina. De asemnea, trebuie sa fie usor pentru a fi urcat in masina, cat si usor de manevrat!
  • Trebuie sa fie solid pentru a-l folosi o lunga perioada de timp
  • Trebuie sa detina sisteme de siguranta pentru bebelusi
  • Trebuie sa ai in vedere spatiul de depozitare de acasa, astfel ca trebuie sa gasesti un carucior cu dimensiuni potrivite pentru nevoile tale. Daca vei intra pe ibebe.ro vei gasi o gama sortimentala de carucioare speciale pentru bebelusii de astazi!
  • Locul in care vas ta bebe in carucior nu trebuie sa fie stramt pentru a-i oferi acestuia dexteritatea de care are nevoie
  • Manerul caruciorului trebuie sa fie rabatabil, astfel ca mami si tati ii pot oferi celui mic o priveliste de care sa se poata bucura in timpul plimbarilor
  • Accesoriile caruciorului ii pot oferi celui mic o modalitate rapide de a se obisnui cu noul sa prieten.

Cu cine ar trebui sa te consulti atunci cand vei cumpa caruciorul bebelusului?

Atunci cand vei pleca la cumparaturi pentru a alege caruciorul potrivit pentru copilul tau, ai grija sa te consulti cu taticul ( daca esti mamica) sau cu mamica( daca esti tatic) . Astfel, te vei asigura ca vei face cea mai buna alegere pentru copilul tau atunci cand vei alege carutul in care cel mic va avea parte de cele mai frumoase plimbari in familie ! Daca informatiile oferite in acest articol nu sunt suficiente, intra si aici pentru a descoperi alte elemente care te vor ajuta in alegerea caruciorului pentru bebelusul tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *