fashion si shopping

Ghidul vestimentar al omului de afaceri – cum va trebui sa poarte pantofii barbatesti?

pantofi barbati

Imbracamintea omului de afaceri si inclusive garderoba sa vestimentara oglindeste personalitatea, fiind in fapt un fel de extensie a educatiei sale. De asemenea, in a juca roluri, omul de afaceri este un adevarat artist, iar combinatiile vestimentare pe care le realizeaza sunt cele care il vor ajuta sa intre in pielea personajului pe care il creeaza.

Din cele afirmate pana acum, constatam ca un businessman  trebuie sa fie atent in ceea ce priveste tinuta vestimentara, iar o lege clara pe care trebuie sa o respecte este aceea a purtarii pantofilor barbatesti din cele mai calitative materiale!

Tinuta vestimentara de afaceri! Cum va purta barbatul pantofii din piele naturala?

pantofi barbati

Ca regula generala, trebuie sa stii ca tinuta vestimentara conservatore este perfecta pentru a te integra rapid in mediul de afaceri, denotand din prima un spirit profesionist in departamentul pe care il reprezinti! Astfel, vorbim despre costum, camasa , cravata si..pantofi 🙂 !

Prima regula clara este ca in mediul de afaceri, barbatul poarta pantofi din piele, insa cel mai greu este ca perechile de incaltaminte sa fie asortate in mod corespunzator tinutei vestimentare. Pentru a-l ajuta sa faca cele mai bune alegeri, iata cum vedem noi out-fitul perfect al omului de afaceri:

pantofi barbati

  • Pentru ca mediul business este destul de sobru, costumul este nelipsit din garederoba barbatului. De regula, se mizeaza pe nuante de negru sau bleumarin.
  • Alaturi de costum poti purta o camasa barbateasca alba, roz deschis, crem – nuante discrete care sa creeze o armonie cromatica perfecta cu costumul.
  • Evident, cravata este accesoriul vestimentar care completeaza cu eleganta intraga tinuta vestimentara. Asa ca ai grija sa o alegi cu motive simpliste si delicate sau mizeaza pe nuante monocromatice.
  • Batista de buzunar poate si prezenta sau nu poate fi prezenta, in functie propriile tale preferinte.
  • Cureaua este accesoriul pe care trebuie sa il alegi neaparat in fuctie de culoarea pantofilor. Pantofii barbatilor moderni sunt cei care vor intra in armonie cromatica cu nuanta curelelor, acest aspect fiind foarte important pentru crearea out-fitului corespunzator unui mediul business.
  • Ultimii, dar nu cei din urma, pantofii barbatesti din piele! Pantofii pentru barbatii de afaceri sunt cei care reprezinta pilonul de rezistenta al garderobelor. Pe langa calitatea si aspectul lor, pantofii barbatesti trebuie sa fie in permanenta curati, lustruiti si mai ales confortabili!

Daca lucrezi intr-un astfel de mediu si iti doreste o noua pereche de pantofi pentru barbati, atunci alege Bigotti.ro si bifeaza un out-fit modern in garderoba ta pentru job!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *