Casa si gradina

Ghivecele de flori de la ArtaGradinilor.ro: amenajeaza-ti casa asa cum vrei tu!

ghivece flori

Ghivecele de flori au fost dintotdeauna omniprezente in orice locuinta din Romania, mai ales in cazul celor din mediul urban. Cu toate acestea, multe dintre aceste ghivece serveau doar ca suport pentru plantele care cresteau in ele si care mai inverzeau cate o casa, reimprospatand aerul celor care locuiau la bloc. Putini, insa, au dat importanta cuvenita ghivecelor propriu-zise, mai ales ca acestea erau de multe ori foarte ieftine, deci si foarte simplist create, din materiale banale, precum plasticul sau ceramica de proasta calitate.

Astazi, insa, ghivecele de flori reprezinta mai mult decat un simplu suport. Acestea sunt, pentru locuintele unde amenajarea interioara este extrem de importanta, un element vital in designul interior, avand un material special si o dimensiune precisa pentru spatiul in care sunt plasate. Orice designer interior va poate spune cum sa pozitionati un astfel de ghiveci de flori, insa putini va pot spune si cum sa achizitionati un ghiveci cu greutate vizuala. Stocul de la ArtaGradinilor.ro poate veni cu solutia potrivita in acest caz!

Ghivecele pentru plante – amenajare naturala chiar la tine in locuinta!
ghiveci de flori

Ghivecele pentru plante din decorul interior nu pot fi achizitionte chiar de oriunde. Arta Gradinilor este o firma de amenajare a gradinilor cu o echipa de peisagisti si urbanisti profesionisti in spate, insa mai mult decat atat, detine si un magazin online. Aici vei putea gasi numeroase elemente care pot face parte din noul univers al locuintei tale, precum ghivecele de flori, care pot fi impartite in foarte multe tipuri:

  • Ghivece din ceramica pentru flori
  • Ghivece din material sintetic pentru plante
  • Ghivece metalice de flori
  • Ghivece naturale de plante

Fiecare dintre acestea, prin complexitatea materialului folosit si duritatea acestora, contribuie atat la aspectul deosebit, care poate fi armonizat cu intreaga casa, cat si la aspectul utilitar, care protejeaza ghiveciul de orice agent extern, protejand in acelasi timp si planta.

Ghiveciul pentru flori – intre design si practicabilitate

ghivece de flori

Apeland la profesionistii de la Arta Gradinilor veti primi, cu siguranta, numeroase sfaturi pentru alegerea adecvata a unui astfel de ghiveci pentru plantele cu care doriti sa va amenajati casa. Mai mult decat atat, ar fi ideal sa va ganditi la modul in care se potriveste ghiveciul cu planta care va sta in el. Evident, nu puteti folosi o planta micuta intr-un ghiveci de cateva zeci de centimetri, la fel cum o planta de dimensiuni mari trebuie sa nu fie pusa intr-un ghiveci de flori pitic, acoperit total de planta in discutie.

Acest echilibru intre design si practicabilitate sta cu totul in modul in care reusiti sa priviti aceste detalii si sa le armonizati in asa fel incat sa fiti pe deplin multumiti de modul in care arata locuinta in care va petreceti o buna parte din viata. Apelati la sfatul unui designer interior in cazul in care simtiti ca aveti dubii, sau apelati, evident, la profesionistii in peisagistica de la www.artagradinilor.ro care va vor oferi solutiile ideale pentru spatiul vostru intim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *