Bebe

Gradinita Art & Play – cele mai bune conditii pentru copilul dumneavoastra

Un copil caruia I se formeaza gustul pentru muzica clasica buna , pentru literatura, istorie si arta, chiar si pentru stiinta , este cel putin partial vaccinat impotriva culturii consumariste si a ispitelor acesteia.”
Pornind de la acest citat doresc sa spun ca gradinita este unul din cele mai importante etape in viata unui om, deoarece aici se pune temelia viitorului om in societate, a unui om cu principii sau nu, a unui om care munceste pentru telurile lui. In viata exista trei tipuri de oameni: oameni care au obiective , dar nu sunt definite foarte concis inca; oameni care au obiective , care sunt clar definite, dar nu muncesc pentru a le atinge si oameni care stiu unde vor sa ajunga si muncesc pentru a-si atinge obiectivul.

Gradinita Art & Play Kindergarten – un start pentru copilul dumneavoastra

gradinita particulara bucuresti

Gradinita Art & Play Kindergarten este locul unde copilul dumneavoastra “ intra in viata”, atunci incepe sa socializeze, sa ofere, sa inteleaga ca lucrurile nu vin pe gratis in viata si trebuie sa faca ceva pentru a le obtine. Aici ii este pusa temelia, de aceea este foarte importanta alegerea unei gradinite de calitate, de care sa fiti multumiti, deoarece pe o temelie subreda nu vor fi posibile constructii masive.
Atunci cand alegeti o gradinita privata trebuie sa stiti ce ofera si sa va ganditi la viitorul celui mic. Gradinita trebuie sa ofere activitati diversificate , pentru a-i starnii interesul , ca acesta sa doreasca sa isi petreaca timpul la gradinita. Programele de dezvoltare personala imi par cel mai bun lucru pe care gradinitele private l-au adaugat in programul lor. O paleta diversificata de optionale este excelenta, deoarece in acest mod putem afla daca copilul are sau nu inclunatie spre un anumit domeniu.

Transportul copiilor la gradinita

Dupa cum stim transportul copiilor la o gradinita privata din Bucuresti este o mare problema pentru noi toti, deoarece timpul pe care il pierdem pe drum este enorm, iar parintii trebuie sa ajunga si ei de asemenea la job. Iar timpul reprezinta pentru multi dintre noi o problema majora. Gradinitele private ofera transportul copiilor in conditii de siguranta, iar acest lucru este unul dintre cele mai importante lucruri de care are nevoie un parinte.

Creativitatea, cel mai important lucru care trebuie stimulat la un copil

art & play kindergartenCreativitatea reprezinta cea mai inalta treapta a inteligentei, de aceea aceasta trebuie stimulate inca de la varste fragede. Aceasta poate fi considerata o aptitudine sau o dispozitie a intelectului de a elabora idei,teorii ,modele noi si originale.Imaginatia este functia psihologica esentiala a procesului de creatie. Una din gradinitele care stimuleaza creativitatea este Art &Play Kindergarten.
Alege Art & Play Kindergarten deoarece ii vei oferii o educatie excelenta prin personalul calificat in continua formare. Ii stimuleaza creativitatea copilului tau, fiind un lucru relevant in dezvoltarea lui, au optionale diversificare cu ajutorul carora vei putea descoperii daca acesta are inclinatii spre un anumit domeniu. Pe langa toate acestea aveti si transportul asigurat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *