Uncategorized

Greseli in Stil pe care trebuie sa le evite Iubitul tau

Aspectul pentru tine ca si femeie este foarte important, atunci de ce sa nu se reflecte acest lucru si  asupra iubitului tau?

Din pacate, barbatul nu este intr-o  concordanta cu femeia de langa el. In majoritatea cazurilor, motivele sunt destul de simple fie ca nu-i pasa, poarta ce i se cere, sau nu cunoaste detalii despre acest aspect.

Aproape in orice ipostaza, femeia primeste atentia cuvenita si barbatul este ignorat dintr-o cauza foarte simpla. Hainele pe care le poarta o femeie sau un barbat, transmit un mesaj in functie de caz. Daca esti atenta la ce pui pe tine va transmite ca ai grija de tine, dar daca pui totul pe tine la repezeala vei transmite ca nu esti interesata de imaginea ta.

Din pacate, la multe cupluri pe care la observ pe strada sau la diverse evenimente femeile arata extraordinar si barbatii execrabil.

Astfel  am pregatit un ghid cu greselile pe care trebuie sa le evite pentru al aduce pe calea cea buna pe partenerul tau. ATENTIE aceste sfaturi nu sunt interpretabile.

1)    Sosetele albe se poarta doar la activitati sportive. Te rog nu-l mai lasa sa le poarte in-afara de sala.  Din pacate, barbatii au ramas cu proasta idee ca atunci cand poarta adidasi, sosetele albe sunt obligatorii.

2)    Atunci cand poarta pantaloni scurti ar fi bine sa renunte la sosetele lungi pentru ca sunt inestetice. In comert se pot gasi sosete joase sau foarte joase care nu se observa ca sunt purtate.

3)    Nu-l lasa sa poate incaltaminte metalizata si stralucitoare pentru ca va atrage atentia, dar nu in sensul cel bun. Tot aici as adauga si acea incaltaminte de cosmonaut pe care pe o poarta starurile tinere din strainatate.

4)    Nu-l lasa sa poarte haine care ii sunt prea mici sau prea mari. Nu este nimic mai penibil de atat. Inteleg ca sunt reduceri sau ca lumea se ingrasa sau slabeste, dar nici asta nu e scuza. Totul trebuie sa vina ca si o manusa.

5)    Haine cu logo-uri mari trebuie evitate. Sper ca nu doresti ca iubitul sa se transforme intr-o reclama umblatoare.

6)    Camasa neagra trebuie pastrata doar la evenimentele nefericite. Daca vrei sa te imbraci in nuante inchise, poti gasi o alta metoda.

7)    Daca are de ales intre o camasa cu maneca scurta si una cu maneca lunga sper sa o aleaga pe cea cu maneca lunga pentru ca este mai versatila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *