Electronice si Electrocasnice

Hotele incorporabile sau cum sa gatesti fara aburi in bucatarie

hote incorporabile

O hota incorporabila era tot ce ii mai lipsea Irinei. Noul apartament cu doua camere pe care si l-a cumparat printr-un credit bancar avea o sufragerie spatioasa, prevazuta cu o mobila impecabila, realizata in stilul baroc, o bucatarie in care trona un frigider inalt Samsung de culoarea neagra alaturi de un cuptor retro cu opt functii de gatire si un dormitor simplu in care se afla un pat foarte generos.

Irina nu gateste doar pentru a se hrani, ci gateste din placere. Si cum apartamentul si l-a cumparat la inceputul verii, nu avea de gand sa prepare mancarea intr-o bucatarie plina de fum sau de aburi, care emana mirosuri de fiertura sau de prajeala. Ii era mai mult decat necesara o hota incorporabila.

Cu toate acestea, Irina nu s-a pripit sa caute hote incorporabile pe rafturile marilor centre comerciale. Stiind ca in zilele noastre aproape totul se rezolva cautand pe net, s-a pironit in fata laptop-ului, a deschis motorul de cautare Google si a tastat cuvintele “hote incorporabile”.

Topul celor mai accesibile hote incorporabile

hota-incorporabila

Dupa ce a accesat site-urile mai multor magazine online, care furnizeaza hote incorporabile, atentia i-a fost atrasa de Badabum.ro, un magazin care comercializeaza zeci de aparate electrocasnice, ale caror preturi de achizitie sunt accesibile.

Catalogul virtual al magazinului prezenta hote incorporabile fabricate de producatori renumiti, iar printre produsele pe care si le permitea se numarau si urmatoarele:

hota incorporabila

  • Hota incorporabila fabricata de Gorenje- latimea de lucru a acestui produs este de 60 de centimetri, iar debitul de aer pe care il aspira este de 173 metri cubi/ ora. Hota incorporabila are 3 viteze, filtru acrilic, ventilatoare care fie recircula aerul, fie il elimina si se poate achita in rate
  • Hota incorporabila fabricata de Candy- acest produs are o latime de lucru de 60 de cm, poate aspira 240 de metri cubi/ora, are 3 viteze de functionare, filtre confectionate din aluminiu, sistem de iluminare cu halogen si o greutate de 7.5 kilograme. De asemenea, se achizitioneaza in rate
  • Hota incorporabila fabricata de Hansa: acest model este telescopic, are 2 filtre pentru grasime si un nivel de zgomot redus. Puterea de absorbtie este de 350 metri cubi/ora

In cele din urma, dupa cateva ore petrecute in fata computerului, Irina se decide sa isi aleaga modelul fabricat de Hansa intrucat are un design pe placul ei si pentru ca are o putere de absorbtie optima.

Preturile hotelor incoporabile variaza de la produs la produs in functie de marca, dimensiuni, puterea de absorbtie si numarul treptelor de viteza.

Hota incorporabila: click si va ajunge acasa

Fericita ca nu a trebuit sa isi faca timp pentru a colinda prin magazine, Irina isi cumpara hota incorporabila de la Badabum.ro prin intermediul unei comenzi online, pe care o plaseaza din propria sufragerie direct pe site-ul magazinului.

In conformitate cu acestea, daca va doriti o hota incorporabila fabricata de un producator cunoscut, al carei pret sa nu fie piperat verificati oferta Badabum.ro intrucat aveti la dispozitie zeci de tipuri de astfel de aparate electrocasnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *