Bebe

Ia-i prichindelului tau un carucior 3 in 1 si scoate-l la plimbare!

Chiar daca “meseria” de parinte pare una solicitanta si grea, in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti asumi titulatura de parinte si sa stii tot ce presupune acest statut. In primul rand, oricate carti ai citi despre cum sa te pregatesti pentru aceasta experienta, teoria nu se compara cu practica. Unul dintre cele mai interesante lucruri pe care parintii le fac dupa venirea pe lume a prichindelului este sa-i amenajeze camera si sa-i cumpere cele necesare. Ce culoare sa zugraviti peretii? Ce mobilier si ce accesorii sa cumparati? Decizii, decizii… Iar in categoria deciziilor intra si cumpararea caruciorului pentru copii. Si, pentru ca piata destinata produselor pentru copii se inmulteste exponential pe zi ce trece, decizia achizitionarii unui carucior de copii 3 in 1 care sa se plieze exact nevoilor tale este din ce in ce mai dificila. Carucioarele 3 in 1 pentru copii reprezinta alegerea perfecta.

De ce sa investesti intr-un carucior 3 in 1?

Caruciorul ideal, perfect pentru tine si pentru copilul tau nu este usor de gasit, mai ales daca esti la prima experienta parentala. Cel mai nou aparute pe piata, carucioarele cu landou de tip 3 in 1 sunt ideale pentru nou-nascutul tau si au un scaun care-ti ofera posibilitatea ca prichindelul sa se uite spre tine sau in fata.

carucioare copii 3 in 1

Caruciorul 3 in 1 pentru copii este compus din sasiu, un landou si un scaun pentru stat in fund, detasabile si interschimbabile. Care sunt avantajele folosirii unui carucior 3 in 1 de la Babyneeds? Iata-le pe primele 3:

  • Prichindelul poate sta atat cu fata la tine, cat si cu fata spre sensul de mers
  • Foarte folositor pe timpul zilei, cand ai mai multe drumuri de facut
  • Acest sistem modular, format din mai multe produse prezinta si avantaje de ordin financiar.

Oferta BabyNeeds in materie de carucioare pentru copii 3 in 1

babyneeds

Cu 3 sau 4 roti, in functie de marca modelului pe care il doresti, dar si de modalitatea de pliere, poti gasi pe magazinul online BabyNeeds carucioarele de copii 3 in 1 de care ai nevoie. Preturile variaza, iar raportul de calitate-pret este unul de top.

BabyNeeds pune in prim plan siguranta copilului tau. Consulta gama online de carucioare pentru copii 3 in 1 si iesi la plimbare cu cel mic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *