Uncategorized

Iarna, un test important pentru eficienta unor baterii auto pentru Dacia

baterii auto dacia

Vine iarna, rau ne pare…” spun multi soferi romani, conducatori de masini marca Dacia. Ei bine, de ce exista acest pessimism printre conducatorii auto cand vorbim despre un anotimp feeric? Raspunsul este simplu – toti se vor confrunta cu soselele inghetate, dezapezirea masinilor, frigul de dimineata si…rutinalele probleme cu acumulatorii auto. Atunci cand temperaturile scad sub 0 grade, problema descarcarii bateriilor de Dacia nu este noua pentru soferii posesori ai acestei marci de automobile. Astfel, pentru ca ne apropiem de luna zapezii, pentru a nu ramane cu Dacia imobilizata in parcare, soferii trebuie sa ia la cunostinta urmatoarele lucruri:

Care este cel mai bun producator de baterii auto pentru Dacia?

baterii auto dacia

Este mai mult decat adevarat faptul ca iarna este un test important pentru eficienta noilor baterii auto pentru Dacia. Echiparea masinilor pentru anotimpul rece este o activitate atinsa de toti soferii, mai ales daca acestia doresc sa evite acele dimineti in care sunt nevoiti sa abandoneze automobilele in parcare.

Pregatirea masinilor incepe cu achizitionare anvelopelor speciale pentru iarna si implicit cu achizitionarea bateriilor auto speciale pentru Dacia? Si..de ce sa optezi totusi pentru baterii de Dacia si nu pentru baterii conventionale?

Alegerea tipului de acumulator pentru masina este extrem de important daca doresti ca aceasta sa fie dotata cu performanta si rezistenta pe timp de iarna. De asemenea, pentru a nu da chix cu investitia pe care o realizezi, trebuie sa optezi intotdeauna pentru o piesa auto creata special pentru marca masinii tale.

Pentru Dacia, bateriile auto create de cel mai bun producator  sunt cele Varta, Bosch, Exide sau Rombat. Ultimul este chiar producatorul roman de baterii auto a carui activitate este recunoscuta de toti cei care detin o  masina.

Cei patru producatori au evoluat odata cu modernizarea tehnologica, iar astazi ofera baterii auto pentru Dacia pregatite sa treaca testul cel mai important – rezistenta pe toata durata sezonului rece!

Cum poti mentine pastrarea bateriilor pentru Dacia in parametrii optimi?

O intrebare extrem de cunoscuta, mai ales in randul soferilor care au cumparat baterii auto pentru Dacia. Ei bine, daca vei cumpara un acumulator bun la toate marcile de automobile atunci trebuie sa apelezi la trucuri precum:

  • Evitarea utilizarii scaunelor incalzite
  • Imbracarea bateriei intr-o husa speciala
  • Inchiderea consumatorilor precum : radio, dezaburire, etc.

Insa, daca vei cumpara o baterie auto speciala pentru Dacie, atunci nu ai nici un fel de restrictie pe toata durata iernii. Datorita tehnologiei cu care sunt echipate bateriile auto pentru Dacia, soferii pot uita de diminetile reci in care trebuiau sa abandoneze masina in parcare.

Cu de  3 ori mai multa energie si cu o durata de viata de 4 ori mai mare decat un acumulator conventional, bateriile auto pentru Dacia de la neobat.ro au preturi mici si calitate ridicata! Vino si tu in magazinul online pentru a profita de cele mai inteligente investiti pentru pregatirea masinii pentru infruntarea iernii geroase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *