Tehnologie

In fiecare mall trebuie sa existe dozatoare de sapun moderne

dozatoare sapun

Ai mai vazut in ultimul timp grupuri sanitare la mall-uri fara dozatoare de sapun? Raspunsul este, cu siguranta negativ. In fiecare mall exista acum dozatoare de sapun, dezvoltatorii si administratorii acestora se preocupa de ultimile tehnologii in domeniu, astfel incat sa asigure igiena corespunzatoare in acest spatiu tranzitat de atatea si atatea persoane. Dozatorul de sapun lichid nu are un pret chiar atat de mare, cel putin nu pentru bugetele de care dispun administratorii de spatii comerciale sau de cladiri de birouri. Ar trebui sa existe in cat mai multe locuri!

dozatoare de sapun

Grupurile sanitare dintr-un mall difera fata de cele din alt mall, si diferenta o face inclusiv dozatoarele de sapun montate, pe langa uscatoarele de maini, dispenserul de prosoape de hartie, si asa mai departe.

Prin ce difera intre ele aceste dozatoare de sapun?

Aceste aparate pot fi dozatoare de sapun lichid (majoritatea), dar si dozatoare de sapun spuma. Aceste recipiente inteligente pot fi umplute si cu solutii antibacteriene pentru maini. Dar acesta este un slab exemplu de diferentiere intre un dozator de sapun sau un altul, uite in lista de mai jos particularitati mai multe si diferente mai mari:

  • Modelele pot fi antibacteriane, adica bazate pe tehnologia SteriTouch, o tehnologie de sterilizare cu ioni de argint; sunt utile pentru baile din spatiile medicale sau de utilitate sanitara
  • Modele speciale pentru umplerea cu dezinfectant, nu cu sapun; sunt mai robuste, si folosesc si in sfera medicala, dar si in zonele industriale din domeniul chimic
  • Dozator special pentru mall-uri sau galerii comerciale, care este utilizat la maxim de fluxul de persoane care doresc sa se spele pe maini; pentru eficientizare, acestea pot fi incastrate in corpul de lavoar, langa bateria de lavoar
  • Dozator de sapun spuma

dozatoare sapun

Unde se mai pot amplasa aceste dozatoare de sapun, in afara de mall-uri?

 Bineinteles ca mall-urile nu detin monopol pe astfel de aparate; ele exista in domeniul Ho.Re.Ca., deci la hoteluri si la restaurante, ele sunt amplasate in lanturile de retail precum marile hipermarketuri (daca ele nu sunt incluse in mall, bineinteles), la cabinete medicale si bineinteles ca si in cladirile de birouri unde activeaza corporatiile.

Dupa buget, dupa necesitati si dupa amplasare, aceste dozatoare pot avea senzor sau pot fi manuale, pot arata superb sau pot fi simple cutii cu sapun in ele.

Dozatorul de sapun lichid are un pret bun, o garantie minima de 3 ani si certficat de garantie, ambele emise de producator. Asa le primesc magazinele de profil si asa le comercializeaza. Iata cat de usor si cat de sigur este pentru administratorii si proprietarii spatiilor de acest tip sa achizitioneze dozatoare de sapun. Toate persoanele vor aprecia bunul simt aratat prin dotarea bailor cu astfel de dozatoare.

dozatoare pentru sapun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *