Casa si gradina

Incalziti apa menajera rapid si economic, cu performantele boilere electrice, de la Inicinstal.ro

Apa calda este indispensabila treburilor casnice, de aceea, aceasta trebuie sa fie un bun constant, pentru care sa nu platiti sume exorbitant de mari. In ajutorul dumneavoastra vine firma de instalatii Inicinstal, al carei magazin online va intampina cu o gama bogata de boilere electrice performante, care reusesc sa transforme imediat apa menajera in una fierbinte. Usor de controlat si de montat in orice spatiu, boilerul electric ieftin, marca Inicinstal, este o modalitate prin care sa obtineti apa calda in bucatarie sau baie instant, fara a cheltui mult pe achizitia lui.

boilere electrice ieftine

Boilere electrice tipodimensionale, perfecte pentru orice locuinta

Firma de instalatii Inicinstal are grija ca orice viitor client sa isi gaseasca modelul de boiler electric dorit rapid, direct de pe pagina web. Astfel, cu ajutorul filtrelor, puteti selecta modelul ideal de boiler electric ieftin, luand in considerare:

Tip Boiler electric
Putere (W) 1200
Capacitate (l) 30
Timp Incalzire 45 grade C (min) 99
Presiune maxima de functionare (bar) 8
Serpentina Nu
Instalare Vertical
Greutate (Kg) 11.8
Latime (mm) 350
Adancime (mm) 370
Inaltime (mm) 530
Tensiunea de alimentare (V) 230
Dimensiune racord (inch) 1/2
Garantie (luni) 24

• Marca: Ariston, Drazice, Eldom si Tesy;
• Pretul pe care vreti sa il dati pe un astfel de echipament: intre 300 si 1000 de lei;
• Capacitatea rezervorului, intre 5,3 si 50 de litri;
• Puterea de incalzire a boilerului, intre sub 1500 si peste 1500 W.
Odata bifate toate aceste criterii de selectie, firma de instalatii va livreaza si monteaza un boiler electric ieftin, convenabil ca pret si perfect ca dimensiune, astfel incat sa se incadreze si in cele mai greu accesibile spatii. In functie de locul unde il veti monta, boilerul electric vine sau nu la pachet cu rezervor si va ajuta sa reduceti costurile de intretinere mult, astfel incat sa va bucurati de un bun casnic constant, de fiecare data cand aveti nevoie.

Boiler electric ieftin, livrat si montat de firma de instalatii Inicinstal

Vreti sa economisiti timp si energie atunci cand cumparati electrocasnicele? Inicinstal.ro va ajuta si va pune la dispozitie modele diversificate de boilere electrice ieftine, pe care sa le cumparati prin cateva click-uri. Tehnologia cu care acestea vin la pachet au o economie de pana la 50%, pentru ca facturile dumneavoastra sa scada simtitor. Ii gasiti pe cei de la Inicinstal pe pagina web a firmei de instalatii, precum si la numerele de telefon 0743 156 330/ 0348 730 930. Pentru orice intrebare legata de viitoarea comanda, Inicinstal, impreuna cu echipa, va sta la dispozitie si la adresa de e-mail office@inicinstal.ro. Investiti in confortul de acasa si cumparati un boiler electric performant, marca Inicinstal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *