Social

Inceputuri noi cu ajutorul cursurilor de legatori manuali din Bucuresti

cursuri-legator-manual

In ziua de astazi, este din ce in ce mai greu sa-ti gasesti de munca, asadar oportunitatile pe care ar trebui sa le ai in acest sens trebuie sa se inmulteasca in avantajul tau. In acest sens, nu e deloc rau daca ai lua in calcul sa urmezi cursuri de recalificare, care sa te propulseze chiar in slujbe pe care nu te-ai fi ganditi pana acum ca le-ai avea.

Un astfel de curs este cel de legator manual desfasurat in Bucuresti despre care poti citi mai multe aici, cu ajutorul unei companii ce are ca principal scop formarea unor specialisti ce pot fi capabili sa gaseasca cele mai bune solutii cu privire la problemele in domeniul managementului documentelor de arhiva.

Te intereseaza un astfel de curs pentru ca iti ofera un nou orizont pe piata muncii? Vrei sa urmezi cursuri de legatori manuali in Bucuresti pentru ca pare interesant? Ti-ar placea sa lucrezi intr-un mediu total diferit de cel in care ti-ai desfasurat activitatea pana acum?

Atunci e timpul sa urmezi cursul de legator manual, pentru ca iti va oferi posibilitatea de a invata ceva nou sau, daca lucrezi deja in acest domeniu, te vei perfectiona in ce priveste legatoria de carte si documentele de arhiva.

In ce consta cursul de legator manual desfasurat in Capitala

Cursul de legator manual pe care te-ai decis sa-l urmezi dureaza 60 de ore, dintre care 20 de ore sunt de teorie, 40 de ore de practica.

curs-legator

Timp de 8 zile, Stefadina.ro pune la dispozitia cursantului ateliere de arhivare fizica, legatorie si restaurare, special pentru a crea specialistul de care au nevoie institutiile publice sau companiile private ce isi desfasoara activitatea in domeniul poligrafic, dar si atelierelor de legatorie si de restaurare  de carte. De asemenea, se va adresa si nevoilor creatorilor sau detinatorilor de documente.

La finalul acestui curs, vei obtine urmatoarele competente profesionale:

 • Realizarea muncii in echipa;
 • Comunicarea optima la locul de munca;
 • Aplicarea normelor de protectie;
 • Organizarea muncii la locul de munca;
 • Aprovizionarea cu materialele necesare desfasurarii muncii;
 • Planificarea in bune conditii a intregii activitati;
 • Ambalarea si depozitarea produselor;
 • Executarea lucrarilor prin legatorie manuala si/sau legatorie mecanica.

Cum te inscrii la cursurile de legatori manuali

Pentru ca deja atentia ta este indreptata cu interes catre cursurile de legatori manuali desfasurate in Capitala, trebuie sa afli cateva informatii importante in ce priveste realizarea primilor pasi catre viitoarea ta meserie.

curs-legator-manual

Asadar, daca detii o diploma de liceu, chiar si fara sa fi luat examenul de Bacalaureat, atunci poti lua in considerare sa urmezi cursul de legator manual. Dosarul de inscriere trebuie sa contina urmatoarele acte:

 • Copie dupa cartea de identitate;
 • Copie dupa certificatul de nastere;
 • Copie dupa certificatul de casatorie, acolo unde este cazul;
 • Copie dupa diploma de bacalaureat, daca o ai;
 • Formularul de inscriere.

La finalul acestui curs de legator manual vei obtine un Cetificat de absolvire avizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, dar si de Ministerul Educatiei Nationale, ce iti va permite sa functionezi pe acest post atat in Romania, cat si in orice tara din Uniunea Europeana.

Nu ezita si cauta informatii despre cursurile de legatori! Indrazneste si fii altceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *