Imobiliare

INDEPENDENTA omului modern – ingredientul secret al unei VIETI ARMONIOASE

apartamente 2 camere theodor pallady

Iti doresti mai multa libertate? Te simti captiv si restrans de catre factorii mediului inconjurator personal? In societatea moderna, oamenii sunt din ce in ce mai restransi, din mai multe puncte de vedere, atat datorita mentalitatilor traditionale care nu au nicio amprenta a contemporaneitatii, cat si datorita indatoririlor pe care adultii le au, inca din perioada anilor de studiu. Astfel, acestia dezvolta aptitudini diverse, dar capata o lista de prioritati printre care nu primeaza creativitatea si dezvoltarea sau ingrijirea propriei evolutii.

De la generatie la generatie se resimte din ce in ce mai mult nevoia independentei, tinerii incercand sa fie pe cont propriu de la varste tot mai fragede. Aceasta alegere, de a-ti construi viata dupa cum consideri ca este cel mai bine, este o decizie foarte importanta, care implica multiple aspecte pentru a se realiza asa cum iti doresti. Tinerii nu mai asteapta momentul intemeierii unei familii pentru a se muta in chirie sau pentru a achizitiona o locuinta proprie, datorita nevoii de a se provoca singuri, de a se cunoaste mai bine, dar si de a dobandi o libertate maximizata. Cu toate acestea, a sta singur, implica mai multe responsabilitati, in mod special daca vrei sa devii independent de familie si din punct de vedere financiar.

apartamente noi theodor pallady

A avea un apartament doar al tau este foarte important, deoarece iti ofera posibilitatea de a te descoperi si dezvolta intr-un loc care te reprezinta, acesta fiind amenajat si intretinut dupa propriile-ti nevoi, pareri si dorinte.

Pentru tinerii care vor sa faca o investitie de viitor, Romco REZIDENTIAL pune la dispozitie garsoniere si apartamente in complexe rezidentiale, la preturi foarte avantajoase. La inceput de drum in viata de adult, multe persoane aleg sa investeasca intr-o garsoniera. Aceasta trebuie sa fie spatioasa si intr-o zona care sa contina:

  • Un acces rapid la mijloace de transport in comun;
  • O parcare sigura;
  • Magazine/piete/supermarket-uri in apropiere.

De-a lungul timpului, odata cu intemeierea unei familii, se resimte necesitatea unui spatiu mai mare, care sa permita o amenajare potrivita atat cuplului, cat si copiilor acestora. Astfel, programeaza de aici rezervarea unui apartament cu cel putin 2 sau 3 camere, datorita multiplelor avantaje pe care le prezinta, printre care:

  • O constructie rezistenta in timp;
  • O zona de amplasare sigura, protejata cu ajutorul mai multor sisteme de securitate;
  • Acces rapid la mijloacele de transport in comun, dar si o parcare proprie;
  • O distanta medie-mica pana la multiple surse de aprovizionare.

3 motive pentru care sa fi independent de familie

  • Libertate – in anii tineretii, cunoscandu-ti deja obiectivele in viata si bazandu-te pe principii foarte bine conturate, este important sa ai toata libertatea de care ai nevoie. Astfel, ai oportunitatea de a experimenta cat mai mult, de a investi cat ti-ai dori in proiectele personale, avand mult mai mult timp, dar si energie, pentru a-ti urma visele.
  • Descoperirea sinelui – stand constant cu membrii familiei, ori cu alte persoane (colegi de apartament, iubit/iubita), mai ales intr-o perioada definitorie persoanei tale (19 – 25 de ani), exista posibilitatea de a nu reusi sa te cunosti atat de bine pe cat ai crede.
  • Maturizare si responsabilitati – neavand un spatiu personal foarte bine delimitat si reducand din responsabilitatile caracteristice unui adult, vei pierde lectii de viata foarte importante, ajungand sa nu ai parte de o dezvoltare completa.

romcorezidential

Ai curajul de a face totul pentru binele tau, de a investi in tine, axandu-te pe ceea ce vrei si luptand pentru ceea ce iti doresti. Profita de fiecare oportunitate pe care o ai, pentru a experimenta cat mai multe activitati si situatii, pentru a te dezvolta si a te cunoaste cu adevarat. Nu te lasa descurajat de greutati, ci invata cum sa iti gestionezi prioritatile, construindu-ti un stil de viata sanatos, potrivit tie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *