Frumusete

Iti doresti o placa buna de par? Iata ce recomanda specialistii!

Placa de intins parul este device-ul de hairstyling cel mai folosit din lume. De aceea, iti spunem care sunt caracteristicile definitorii de care trebuie sa beneficieze un model perfect pentru suvitele tale.

 

Cand spunem un „model perfect” ne referim, bineinteles, la acea placa de indreptat care sa nu degradeze teribil firul de par.

I-am intrebat pe specialistii din domeniu care sunt ACELE 3 atuuri must-have pe care trebuie sa le intruneasca un astfel de instrument de styling.

Iata ce am aflat!

Mai multe trepte de temperatura

O placa buna iti va respecta sanatatea parului si va pastra structura firelor intacta. Respectul pentru podoaba capilara se caracterizeaza printr-o temperatura optima, care nu degradeaza structura si care mentine stralucirea suvitelor.

Nu uita, parul subtire si fragil are nevoie de o temperatura joasa pentru a nu fi afectat. Insa nivelul optim pentru toate tipurile de suvite este cel de 180 de grade, potrivit studiilor.

Senzori inteligenti

Cauta o placa de intins parul care sa fie construita pe baza unei tehnologii certificate. Asta inseamna ca produsul vine la pachet cu senzori smart, amplasati in zone-cheie. In acest fel ai parte de o temperatura constanta, protectie pentru firul de par, doza de hidratare esentiala, stralucire garantata etc.

In prezent, pe piata gasesti si versiuni care analizeaza tipul si structura firului de par, regland astfel automat temperatura optima, nivelul de protectie si eficienta rezultatelor.

Siguranta permanenta

Un styling fara compromis inseamna un styling in care tu detii permanent controlul. O varianta ce beneficiaza de un sistem de prindere al placilor perfect ajustat te ajuta sa te bucuri de siguranta si versatilitate.

 

Sursa: https://www.beaumonde.ro/frumusete/3-calitati-esentiale-pe-care-trebuie-sa-le-aiba-placa-de-intins-parul/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *