Imobiliare

Iti doresti sa iti cumperi un camin al tau cu “Prima Casa”? Apeleaza la dezvoltatorul imobiliar Novum Invest!

Daca tocmai ti-ai intemeiat o familie si iti doresti sa aveti un camin al vostru, pe care sa il amenajati dupa bunul-plac, atunci e vremea sa apelati la un dezvoltator imobiliar care sa va ajute sa gasiti casa mult visata.

Iar pentru ca orice inceput este greu, mai ales in ceea ce priveste resursele financiare, e bine sa va indreptati atentia spre un dezvoltator imobiliar, cel care nu percepe niciun comision de achizitie si are cele mai bune oferte la cumparare.

Novum Invest, un dezvoltator imobiliar care isi indreapta atentia spre client

logo Novum Invest

Novum Invest, prin toate ofertele imobiliare pe care le ofera clientilor sai, are grija sa creeze oferte pe cat se poate de avantajoase, dar si care sa fie in conformitate cu nevoile lor. De aceea, atunci cand vine vorba despre modalitatile de plata, acestea sunt pe cat de numeroase, pe atat de avantajoase. De exemplu, atunci cand noi am cumparat un apartament in sectorul 3 in complexul rezidential Nerva Traian, am avut posibilitatea de a plati valoare viitoarei locuinte din sectorul 3 prin multiple forme: plata Cash, plata prin credit ipotecar, prin credit “Prima Casa” sau printr-un parteneriat special cu BCR. Fiindca ne avantaja cel mai mult, am ales varianta de credit “Prima Casa”, astfel incat, prin bugetul pe care il aveam la dispozitie, sa ne permitem unul dintre modernele si elegantele apartamente din cadrul complexului rezidential Novum Invest.

Apartamentul nostru are finisajele dorite de noi

Atunci cand am ales unul dintre apartamentele din Nerva Traian din sectorul 3, de la Novum Invest, una dintre principalele motivatii a fost posibilitatea de a alege finisajele pe care ni le doream. Si asa am pornit cu modul de compartimentare, apoi tipul de parchet dorit, obiectele sanitare, dar si tipul de stolerie. Toate acestea la un loc, precum si posibilitatea de a locui intr-un complex rezidential modern si elegant, sunt printre principalele motive care ne-au facut sa alegem serviciile de la Novum Invest.

Ce tipuri de apartamente poti gasi la Novum Invest?

In cadrul complexului rezidential Nerva Traian, de la Novum Invest, poti gasi multiple tipuri de apartamente, astfel incat acestea sa corespunda cerintelor tale si ale familiei. In functie de membrii familiei voastre, dar si de spatiul pe care vreti sa il aveti la dispozitie, alegeti din cadrul complexului rezidential Nerva Traian un apartament cu 2 sau cu 3 camere sau o garsoniera in sectorul 3. Indiferent de alegerea voastra, Novum Invest va asigura ca toate locuintele beneficiaza de aceleasi beneficii si ca va veti bucura de caminul mult visat pentru o perioada de timp indelungata.

Ia si tu legatura cu echipa Novum Invest si cauta cele mai bune oferte pentru un viitor camin asa cum intotdeauna ti l-ai imaginat!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *