Mama si copilul

Jurnal de mamica. Cum am ales cea mai importanta piesa de mobilier din camera prichindelului, patutul transformabil

Patutul transformabil pe care i l-am ales micutului meu s-a dovedit a fi cea mai buna alegere pe care am facut-o, in ceea ce-l priveste. Cum si de ce l-am ales, va povestesc imediat.

In perioada in care am fost insarcinata am primit mai multe sfaturi decat am primit in orice alta perioada din viata mea. Iar asta nu e neaparat un lucru bun. Gravida fiind, m-am aflat intr-un continuu roller coaster. Acum eram vesela si nu aveam nici o grija, acum eram de neconsolat. Acum primeam sfaturi si le notam cu intelepciune, acum nu voiam sa aud de nici o parere din exterior… Printre sutele sau chiar miile de sfaturi pe care le-am primit de-a lungul celor noua luni, cel mai important a fost acela care facea referire la mobilierul din camera copilului. In privinta patului, toti aceia care si-au dat cu parerea s-au pus de acord: patutul transformabil este de departe cea mai buna decizie.

Patutul transformabil, zeci de avantaje si beneficii aduse micutului tau rasfatat

cel mic adora sa doarma in patuturile transformabile confortabile

M-am obisnuit greu cu ideea ca prichindelul meu nu va putea dormi cu mine in patut. Si, si mai greu i-am ales patutul transformabil. In urma unei discutii cu un psiholog, am inteles faptul ca prichindelul meu va petrece foarte mult timp in… patut. Va manca, se va juca si va dormi si, pe masura ce va creste, va invata lucururi noi si va descoperi lumea. Tot din patut. Pe mine patutul transformabil m-a convins datorita avantajului de ordin psihologic pe care-l aduce prichindelului. Fiind mici, ei se obisnuiesc foarte greu cu noile medii, iar schimbarea patutului poate fi un adevarat chin. Patuturile transformabile vin cu o multime alte de caracteristici:

  • Se transforma din patutul pentru bebe, cu mult spatiu pentru depozitare, intr-un patut incapator pentru copil, cu noptiera si birou, asigurandu-ti, in acest fel, atat tie, cat si prichindelului, tot ce este mai important pentru camera bebelusului sau a scolarului
  • Este foarte solid, ceea ce prezinta siguranta prichindelului, dar si confortul lui
  • Nu trebuie sa-ti mai faci griji odata cu cresterea copilului pentru achizitionarea unui alt patut, ci trebuie doar sa reasamblezi patutul transformabil
  • Este o varianta economica, pe termen lung, dar si una extrem de practica

Ilbambino.ro, magazinul online de unde eu i-am luat prichindelului cel mai frumos patut transformabil

Bine, bine, dar o sa ma intrebati unde am gasit aceste patuturi transformabile. Ei bine, dragile mele (viitoare) mamici, am rascolit internetul si am gasit, in catalogul online al magazinului ilbambino.ro cele mai frumoase patuturi de copii. Pe mine m-au convins cu designul elegant si jucaus in acelasi timp, dar si cu pretul foarte accesibil. Am dat doua click-uri si in doua zile patutul transformabil mi-a fost livrat acasa. Acum, prichindelul meu creste, se bucura de un somn linistit, cu multe povesti spuse de mami si de tati. Tu ce patut i-ai cumparat copilului tau? Ai incercat patutul transformabil? Eu iti recomand cu caldura patuturile transformabile de la ilbambino.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *