Casa si gradina

Kiturile de supraveghere video au devenit o investitie necesara

Tinand cont de numarul mare de infractiuni care au loc la un interval mai mic sau mai mare de timp, proprietarii anumitor locuinte, cladiri, spatii de birouri, cabinete precum si multe alte imobile au apelat la instalarea unui sistem de supraveghere care sa le ofere siguranta proprietatii lor.

Intrucat necesitatea unui sistem de supraveghere video a capatat o amploare de neimaginat in randul proprietarilor de imobile care vor sa-si securizeze proprietatea, preturile pentru aceste sisteme de supraveghere au scazut considerabil. Astfel, proprietarii de imobile au fost incurajati de preturile extrem de accesibile sa-si achizitioneze o camera video care sa le securizeze proprietatea.

Cum functioneaza insa un sistem de supraveghere video?


Sistemul de functionare al unui sistem de supraveghere video este foarte simplu. In primul rand camera video inregistreaza si trimite catre server care, la randul lui, colecteaza aceste date si le stocheaza sau le afiseaza direct pe ecranele de transmisie. De asemenea, in functie de tipul de activitate pe care il desfasori datele pot fi accesate si in mediul online.

In ceea ce priveste transmisia datelor de la camera video la server, aceasta se realizeaza prin cablu UTP, fibra optica, wireless sau cablu coaxial. Exista doua tipuri de sisteme de supraveghere: de interior si de exterior, insa nu toate camerele de exterior sunt rezistente la vreme sau pot vedea pe intuneric prin infrarosu.

Sistemele de supraveghere video pentru apartamente si pentru case

kit supraveghere video

In conditiile in care te afli in necesitatea achizitionarii unui kit de supraveghere video pentru apartamentul tau atunci una sau doua camere video iti sunt suficiente, insa poti apela si la un kit complet de supraveghere. In ceea ce priveste instalarea unui sistem de supraveghere video pentru casa ta, atunci este recomandat sa optezi pentru un kit de supraveghere care are cel putin patru camere video.

Din punct de vedere al caracteristicilor, un kit de supraveghere poate prezenta in componenta sa:

· DVR 4 canale, AHD 720P Hanbang si 2 camere de interior de 1 Megapixel in cele mai multe cazuri

· Camerele pot dispune de lentila fixa si luminoasa de diferite dimensiuni. Camerele pot dispune si de led-uri infrarosu care permit supravegherea pe timpul noptii

· Datele stocate de kit-urile de supraveghere se pot vizualiza chiar si de pe internet prin intermediul unor aplicatii disponibile atat pe Android cat si pe Apple

Cum puteti comanda online un kit de supravehgere?

Avand in vedere amploarea pe care a luat-o achizitionarea sistemelor de supraveghere video, companiile producatoare de astfel de sisteme dau in prezent posibilitatea clientilor de a-si achizitiona sistemele dorite prin intermediul site-urilor online. Astfel, daca doresti sa iti achitionezi un sistem de supraveghere in ideea de a-ti securiza locuinta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site-urile firmelor specializkit supraveghere videoate in acest domeniu, sa iti selectezi kit-ul de supraveghere video considerat potrivit pentru locuinta ta si sa completezi un formular cu datele de contact in vederea livrarii corecte si rapide a sistemului de supraveghere comandat. De asemenea, firmele specializate in acest sens, ofera si o serie de oferte cu preturi promotionale in ideea de a te ajuta sa locuiesti intr-un spatiu sigur si securizat in permanenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *