Bebe / Mama si copilul

La il Bambino gasesti patuturi pentru copii de toate felurile!

cel mic merita un patut confortabil

Magazinul online iL Bambino cu produse pentru copii a lansat o diversitate larga de patuturi de copii care mai de care mai deosebite si dotate cu toate facilitatile de care au nevoie cei mici. Gama este atat de diversificata incat poti gasi la iL Bambino orice patut doresti fie ca doresti un patut pliant, din lemn, transformabil sau alte cosulete sau portbebeuri.

Multi parinti prefera sa doarma in patul lor alaturi de cel mic dar aceasta nu este cea mai buna solutie dat fiind ca in timpul somnului acestia il pot lovi involuntar pe cel mic si acesta sa aiba de suferit. Gama de patuturi pentru copii este una destul de variata, parintii putand alege patuturi pentru copii pliabile, din lemn si transformabile. Acestea se adreseaza unei game variate de nevoi , parintii putand alege in functie de nevoi de nevoi si de ceea considera ei ca este cel mai bine pentru cel mic.

Patuturi pliante pentru bebelusul tau

Patuturile de copii pliante de la iL Bambino sunt atat de practice si utile incat cei mici si-ar petrece tot timpul in aceste patuturi.  Patuturi pentru copii pe care le gasiti pe acest link https://www.ilbambino.ro/patuturi-copii/ sunt dotate cu etaje intermediare care ii permite celui mic sa se stea in sezut pana implineste 6 luni. Dupa ce bebelusul invata sa stea in sezut etajul intermediar se indeparteaza iar patutul poate fi folosit atat pentru somn cat si pentru joaca.

Patuturi din lemn

Patuturile din lemn de la il Bambino sunt multifunctionale date fiind numeroasele moduri de utilizare a acestor patuturi. Unele din acestea sunt dotate cu sertare ce pot fi folosite pentru depozitarea lucrusoarelor celui mic sau a jucariilor acestora. Unele au picioare sub forma de balansoare pentru ca somnul celui mic sa fie cat mai usor si dulce.

Patuturi transformabile

Pentru cei care doresc sa aiba un patut multifunctional, atunci se pot orienta catre patuturile transformabile ce sunt dotate cu 3 sertare in lateral si cu unul mai mare in partea de jos foarte bun pentru depozitarea lucrurilor folosite pentru dormit precum perna sau plapuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *