Uncategorized

Leaganele electrice marca Gmini distreaza bebelusii mai bine decat o fac parintii

Aceste leagane electrice destinate bebelusilor inca de la nastere si pana cand acestia implinesc 6 luni pot sa ii distreze parca mai bine decat o pot face mamica si taticul, oricat s-ar stradui. O jucarie va fi luata si pusa repede intr-un colt, dar o jucarie atasata leaganului Gmini in care bebelusul se afla va fi prezenta mereu. Sunetele linistitoare de apa curgatoare nu vor putea fi reproduse de parinti, si nici sunetului vantului nu i se va gasi un echivalent scos de vocea umana. De greieri, nici sa nu pomenim!

Daca bebelusii ar putea vorbi, ar spune ca vor leagane electrice pentru copii

Un leagan Gmini se deosebeste de altele prin anumite particularitati, infatisate cat se poate de matematic pe site-ul Babyneeds.ro care comercializeaza in exclusivitate astfel de leagane. Mai exista si alte marci de leagane pentru copii care sa aiba programe muzicale, jucarioare si asa mai departe si in care copilasul ar putea sa se binedispuna, sa se linisteasca si sa adoarma, dar Gmini reprezinta un suflu nou in materie de leagane electrice din acestea. Cateva cifre stau in argumentarea celor spuse mai sus:

  • 3 sunete de fundal pot fi redate la comanda, schimbate, emise cu volum mai mare sau mai mic
  • 3 intervale de temporizare ale programului de leganat, de 15 minute, 30 de minute si 45 de minute
  • 6 viteze de leganare cu un unghi intre 10 grade si 30 de grade
  • 100% fibra de polipropilena la captuseala, si 100% fibra din poliester in rest
  • 5 puncte de prindere a corzii de sustinere, astfel incat copilasul sa nu cada

Pare un produs complex, ceea ce si este, dar numai datorita acestei complexitati, bebelusul, atat de fragil, cu oasele moi si cartilajele neformate complet, va fi in siguranta deplina si va putea sa invete texturi, insusiri, prinderi, sa distinga sunete si sa le prefere, sa simta ca este leganat si asa mai departe.

Un leagan de copii Gmini preia din cand in cand atributiile mamei

leagane gmini electrice pentru cei micuti

Mama este de neinlocuit, este in natura umana ca mama sa fie cel mai important lucru din viata unui bebelus, dar o parte din atributiile mamei pot fi preluate de aceste leagane electrice pe care le ofera in exclusivitate Babyneeds.ro, aparate care leagana in mod automat, care canta in locul mamei, care aduc jucarioare in fata copilului in locul mamei.

Mama mai poate sa respire putin in acest mod, se poate ingriji mai mult de ale casei, si are timp sa pregateasca mai bine biberonul pentru cel mic. Mama oboseste mai putin si este si mai fericita, datorita faptului ca al sau copil plange mai putin.

Si taticii vor scapa de momentele in care sunt pusi de mamici sa linisteasca ei copiii in locul lor. Barbatilor le este mult mai greu sa faca asta, dar nu au incotro, mai ales cand sunt singuri cu bebelusii care nici macar nu au implinit 6 luni de viata. Acum, taticii pot gasi in aceste accesorii pentru copii, leaganele electrice marca Gmini, un sprijin de o importanta majora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *