Social / Turism

Locuri SPECIALE pentru o luna de miere DE NEUITAT!

vacanta thailanda

Luna de miere este o parte importanta a traditiilor care au loc dupa casatorie, de aceea ea trebuie planuita cu atentie si rigurozitate si trebuie alocat un buget bine stabilit. Majoritatea mirilor isi doresc sa sarbatoreasca unirea destinelor in destinatii paradisiace, unde sa aiba parte de cele mai frumoase clipe romantic si sa aiba posibilitatea sa isi construiasca cele mai frumoase amintiri, care sa ii insoteasca pe tot parcusul vietii!

Intr-o luna de miere, un cuplu fericit trebuie sa aiba parte de romantism, insa si de locuri pe care sa le viziteze, astfel incat sa isi imbogateasca bagajul cultural, din acest motiv, o recomandare in acest sens este Asia de Sud-Est.

Planificarea unui sejur in Thailanda poate fi una dintre cele mai bune optiuni pentru care un cuplu proaspat casatorit le poate alege, intrucat exista cateva locatii speciale in aceasta parte a lumii, care sunt ideale pentru le cunoaste cu acest prilej.

3 locatii thailandeze pentru o luna de miere fericita

O luna de miere sarbatorita in Thailanda se poate organiza foarte usor, daca se apeleaza la agentiile de turism specializate. Un exemplu in acest domeniu este disponibil AICI, cat despre cele mai bune locatii, sunt informatii disponibile mai jos:

sejur thailanda

  • Bangkok. Aceasta este si Capitala Thailandei si foarte multi turisti o viziteaza pe toata perioada anului, intrucat este si o statiune balneoclimaterica, care are iesire la Golful Thailandei. Renumit pentru skyscrapers si pentru pietele frenetice, dar si pentru faptul ca gazduieste numeroase temple, orasul Bangkok reprezinta o atractie magnetica pentru cei care se afla in cautarea unei lumi diferite. De asemenea, este un mediu ideal pentru a fi descoperit in cuplu, asadar Capitala Thailandei este o alegere potrivita pentru luna de miere.
  • Pattaya. O alta destinatie thailandeza pe care cuplurile o prefera este Pattaya, un oras situat cu aproximativ 100 de km la sud de orasul Bangkok. Pattaya este plina de atractii pentru turisti si este o locatie ideala pentru a experimenta cat mai multe activitati amuzante: golf, go-kart racing, vizitarea unor gradini zoologice, unde zilnic sunt reconstituite demonstratii si ceremonii antice. In plus, cuplurile se pot bucura de cele mai spectaculoase plaje si peisaje, care le vor da senzatia ca se afla in Paradis.
  • Phuket. Cea mai mare insula a Thailandei este Phuket si este una dintre cele mai renumite locatii din lume, datorita plajelor cu nisip fin, a apei curate a marii si a recifului de corali. In plus, aici exista numeroase statui si monumente care ascund in spate o intreaga istorie fascinanta, care asteapta sa fie descoperita. Aici, o luna de miere va fi plina de romantism si de aventuri in doi!

oferte thailanda

Thailanda este o tara care merita sa fie descoperita de cat mai multi turisti, iar daca se opteaza pentru cunoasterea ei in cuplu, cu atat mai bine! Indiferent de destinatia thailandeza aleasa, fie ca este Bangkok, Pattaya sau Phuket, luna de miere va depasi asteptarile cuplurilor care opteaza pentru acea parte a Asiei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *