Mama si copilul

Mai bine tobe pentru copii decat alte jucarii!

tobe-bongo-halilit

Tobitele vesele Discovery Drums Baby Einstein Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericitiTobele sunt jucarii fascinante pentru copii, pline de aventura. Interesant este ca tobele acestea sunt jucarii care nu canta de la sine, ci sunt doar un mijloc prin care copiii sa poata produce muzica. Percutia este o actiune aproape instinctiva, tinerea unui ritm implica disciplina si varietatea de sunete aduce o placere de ordin artistic tuturor micutilor. Atentia distribuitiva se invata isi ea prin batutul la tobe. Iata de ce voi, parintii, sa cumparati tobe pentru copiii vostri, si nu alte jucarii fara sens.

De la asa-zisa toba la setul de tobe pentru copii

In functie de nivelul de dezvoltare (dat in majoritatea cazurilor de varsta), tobele poti fi destinate bebelusilor sau copiilor. Copiilor mai mari li se potrivesc chiar seturile de tobe, cu un nivel mai ridicat de complexitate, pe masura capacitatilor de coordonare, pe masura urechii muzicale si pe masura stilului pe care copiii in cauza il detin.

In functie de varsta copiilor tai, tobele acestea variaza:

  • Tobe interactive cu butoane numerotate, pentru bebelusi
  • Toba pentru bebe care scoate sunete la rostogolire (ei bine, aici nu este implicata percutia, dar aspectul este de toba, la fel si sunetul produs)
  • Tobele de tip bongos, pentru copiii care au deja 3 ani sau care nu au implinit 7 ani; sunt ca bongos-ul, 2 tobe incadrate intr-un sistem, pentru alternanta armonioasa a sunetelor produse prin atingere
  • Set de tobe potrivit tot pentru copiii care merg la gradinita (adica cei cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani); este mult mai simplu decat un set de tobe adevarat, dar cuprinde toba mare, 1 snare si 2 tobe mici
  • Copiilor de peste 7 ani le sunt destinate tobele care in mod logic sunt asociate intr-un set; tobele sunt personalizate, sunt mai bine definite, au pedala si iata cum la varsta aceasta si cu tobele acestea se poate dezvolta un hobby, se poate proba o inclinatie; daca nu, simplul fapt ca micutul are tobe va naste motive de lauda printre colegii de la scoala, inclusiv motive de distractie intre frati sau cu prietenii care vin in vizita

Acestea sunt categoriile de tobe stabilite de reprezentantii magazinului online Ilbambino.ro, insa in principiu toate tobele de copii de pe piata prezinta aceste particularitati.

Baterie Electronica Bontempi Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

De ce tobe pentru copii, si nu alte instrumente muzicale?

Toba este pentru bebe o uimire, o provocare, este lucrul care nu face nimic daca nu este lovit. De aceea, bebelusului ii place sa bata toba fara sa stie neaparat ce face, dar este suficient si asa, pentru ca in acest mod se poate face mult mai usor corelatia dintre cauza si efect. De asemenea, coordonarea intentiei de miscare cu miscarea propriu-zisa a mainii dezvolta bebelusul in mod corespunzator. Pe site-ul Ilbambino.ro sunt infatisate si alte avantaje.

Set tobe Ben 10 Reig Musicales Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

Ritmul si percutia sunt notiuni muzicale native, mult mai simple de gestionat fata de cadenta si tehnica care trebuie sa existe in cazul instrumentelor de suflat, spre exemplu. Tobele infatiseaza si o atitudine de invingator, conferind o atmosfera spectaculoasa, plina de aventuri.

Ia-le copiilor tai tobe, pe masura varstei, si vezi cum micii tai muzicieni vor intra intr-o poveste muzicala din care nu vor mai dori sa iasa (indiferent de cat se plange vecinul).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *