Bebe / Mama si copilul

Marsupiile pentru bebelusii cuminti de la ilBambino sunt la mare cautare de catre parinti

marsupiile de bebe sunt ideale pentru micuti

Transportul bebelusului de catre parinti, in special de catre mama dintr-un loc in altul poate deveni o povara dat fiind faptul ca aceasta de cele mai multe ori trebuie sa desfasoare si alte activitati pentru cel mic cum ar fi prepararea hranei si nu numai.

Totodata este stiuta legatura sentimentala profunda intre mama si bebelus, acesta din urma adorand sa stea la pieptul mamei sale chiar si atunci cand doarme. Sunt cunoscute momentele de agitatie ale bebelusului si faptul ca acesta se linisteste imediat, o data ajuns la pieptul mamei sale. Astfel micutul se simte protejat si in siguranta. Din fericire, cu ajutorul unui marsupiu de bebelusi, tinerea si strangerea acestuia de catre mamica la piept devine o reala placere fara ca aceasta din urma sa depuna un efort major.

Cu ajutorul unui marsupiu de bebe, mamica isi poate tine la piept copilul si in acelasi timp sa desfasoare alte activitati gospodaresti necesare micutului si nu numai. Marsupiile pentru bebelusi sunt de o diversitate larga, fiecare parinte putand sa isi aleaga modelul care se potriveste cel mai bine atat lui cat si micutului. Oferta de marsupii pe piata produselor pentru copii este una extrem de bogata iar ilBambino este unul din magazinele online care ofera clientilor lor o gama larga de marsupii pentru nevoile micutilor si in concordanta cu bugetul fiecarui parinte.

La ilBambino modelele de marsupii de bebe ergonomice sunt ideale pentru siguranta si sanatatea micutului, acestea fiind realizate in concordanta cu sfaturile expertilor in fizioterapie, pediatrie dar si a parintilor totodata. Un astfel de marsupiu de bebe ofera posibilitatea parintilor sa il transporte pe micut in cele mai bune conditii si in cel mai confortabil mod. Aceste marsupii de la ilBambino pot fi purtate la piept, pe spate sau pe sold, fiecare parinte putand sa isi aleaga pozitia cea mai confortabila pentru el.

In ceea ce priveste pozitia micutului acesta poate sa stea in pozitia de broasca, aceasta putand sa il ajute la dezvoltarea corecta a spatelui si a coloanei vertebrale. Toate aceste marsupii ergonomice de la ilBambino sunt produse in conformitate cu standardele europene de siguranta. Cine va opta pentru un astfel de marsupiu va fi sigur ca celui mic nu ii va fi afectata sanatatea sau siguranta in nici un fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *