Pareri despre produse

Marturii de botez cu care ii vei da pe spate pe invitati

Pentru ca pregatirile pentru botez trebuia sa se desfasoare conform planului si acesta se apropia cu pasi repezi, trebuia sa ne miscam repede si sa fim gata pana la cel mai mic detaliu. Ne-am dorit sa ne multumim invitatii intr-un mod original si am inceput sa cautam marturii de botez online. Asa am dat de magazinul online ManDiva, un magazin care ne-a oferit cele mai frumoase modele de marturii, marturii in acord cu tematica petrecerii si cu personalitatea familiei noastre.

De ce marturii de botez de la ManDiva?

marturii de botez

Datorita gamei diversificate de marturii de botez de la ManDiva, am avut sansa sa alegem modelul care sa fie un cadou inedit pentru invitati sis a ramana suvenir inca multi ani de acum incolo. Bineinteles ca ne doream ca prin marturiile de botez de pe mandiva.ro sa ii incantam placut pe invitati si sa le aratam multumirea si recunostinta noastra pentru ca au fost alaturi de noi in aceasta zi importanta din viata noastra. Noi stiam ca marturiile botezului trebuie sa fie in acord cu toate detaliile petrecerii cum ar fi tematica botezului, aranjamentele florale si personalitatea noastra, ca si familie. Acestea au fost principalele criteria dupa care ne-am ghidat in optarea marturiilor de botez care ni s-au potrivit cel mai bine. Totodata, marturiile din acest link: https://www.mandiva.ro/marturii/marturii-botez/ au facut ca totul sa fie special si ne-au ajutat sa avem o petrecere originala, pana in cele mai mici detalii.
Pe pagina web a magazinului online ManDiva am gasit cele mai multe modele de marturii de botez, adica am avut de unde alege exact modelul care sa ne placa noua. Desi am fost foarte exigenti, specialistii de la ManDiva ne-au ajutat sa gasim cele mai diverse modele de marturii de botez.

Tipuri de marturii care ne-au dat pe spate

Dintre cele care ne-au încântat cel mai mult privirile, mărturiile de botez din ceramică, în forme de bebeluși, au fost cele mai drăguțe și haioase opțiuni.

marturii de botezDe asemenea, modele de mărturii originale de la ManDiva sunt și cele în formă de cutiuțe colorate, accesorizate cu cruciulițe aurii sau argintii sau cu suzete stilizate, precum și cele reprezentate de rame, în care puteți pune poza celui mic, ori mărturii în formă de îngerași, suzete, bebeluși, botoșei sau animăluțe. De asemenea, ManDiva mai pune la dispoziția clienților și mărturii de botez precum cele sub formă de brelocuri, dop pentru sticle, într-un design plăcut ori cutii pentru dulciuri.
Noi am ales, cu ajutorul celor de la ManDiva, suporturi elegante pentru poze și care pot fi folosite și de invitați, pentru așezarea unor fotografii proprii sau bilețele cu notițe. Indiferent care ar fi și alegerea dumneavoastră, cu ManDiva, veți avea parte de cele mai frumoase modele de mărturii botez, o modalitate elegantă de mulțumire pentru prezența celor dragi la momentul unic din viața noii voastre familii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *