Uncategorized

Marturiile de nunta – un mod frumos de a le multumi participantilor

Participantii care au luat parte la fericitul eveniment merita sa primeasca un obiect care sa le aminteasca mult timp de evenimentul la care au asistat. Pozele sunt modul perfect prin care amintirile raman pentru totdeauna, dar fara o rama mai aparte, ele pot deveni ceva banal.

Pentru o seara de neuitat, o petrecere de pomina si o nunta ca-n basme, este nevoie de a se acorda atentie sporita la detalii, iar marturiile de nunta vor spune povestea mai departe urmasilor despre fericitul eveniment care v-a marcat.

Aceasta mica atentie oferita de miri opasetilor reprezinta modul elengat de a multi si de a fi recunoscatori, fapt pentru care alegerea va fi mai greu de luat, asemenea ca cea a invitaiilor pentru nunta.

Modele diverse de marturii de nunta pentru o amitire frumoasa

Datorita faptului ca este un eveniment atat de deosebit trebuie sa se acorde atentie la detalii, insa sa nu fie uitata esenta, aceea a dragostei si a povestii unice pe care o aveti. Marturiile de nunta trebuie sa fie la fel de unicate ca tot restul evenimentului.

Uite cateva modele interesante de marturii de nunta care vi se pot potrivi povestii tale de dragoste:

  • Marturii de nunta tip poza – poate fi o poza facuta impreuna sau una cu fiecare invitat in parte, marturia este rama eleganta in care oaspetii vostri o vor putea tine
  • Pentru marturii de nunta unice alegeti suportul in forma de lumanare. Este un dar romantic si deosebit, care spune multe despre iubirea dintre voi
  • Marturii de nunta tip breloc – sunt marturii de care oaspetii se pot bucura in orice clipa.

Lista poate sa continue, de la marturii practice de nunta, precum este un dop de sticla de vin, pana la cele mai haioase, ca magnetii pentru frigider in care mirele este fortat sa se casatoreasca.

Marturiile de nunta sunt de nepretuit, aveti grija la pret

marturii nunta

In ciuda faptului ca reprezinta o amintire valoroasa, maturiile pentru nunta trebuie sa aiba un pret mic. Nu-si are rostul sa dati multi bani pe un cadou asa de mic, pana la urma urmei este gestul mirilor. Faptul pentru care axati-va sa cautati marturii de nunta ieftine, care sa aduca un zambet pe buzele mult indragitilor oaspeti pentru prezenta si, totodata, sa le aduca aminte de acest eveniment atat de deosebit pentru indragostiti.

Alegeti marturiile de nunta potrivite povestii voastre de dragoste, dar si tinand cont de gusturile invitatilor vostri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *