Casa si gradina / Constructii

Merita sa investesc intr-o centrala termica pe gaz? Cum amortizez un astfel de echipament termic?

De mult timp ma gandesc sa renunt la sistemul termic la comun, intrucat facturile la intretinere deveneau deja mult prea mari, iar bugetul familiei era din ce in ce mai afectat. Dupa ce am facut o cercetare de piata, am inceput sa iau in considerare achizitia unei centrale termice pe gaz, un echipament termic care, astazi, imi ofera tot confortul de care aveam nevoie. Pentru cei care se gandesc sa ia aceeasi decizie, insa nu sunt siguri daca merita cu adevarat, iata beneficiile pe care le puteti avea la cumpararea unei centrale termice pe gaz si cum va puteti amortiza o astfel de investitie intr-un timp scurt.

Consumul unei centrale pe gaz

centrale termice pe gaz

Pentru ca una dintre principalele preocupari ale oricarui consumator si utilizator de mijloace de incalzire sunt costurile, o scurta analiza va va spune ca o centrala pe gaz performanta este o buna metoda prin care sa nu consumati foarte mult agent termic. Insa nimeni nu iti va putea spune cu exactitate cat iti va veni factura la gaz. De exemplu, inaintea de a face aceasta investitie, am stiut ca tot consumul de gaz este direct proportional cu elementele pe care le voi enumera si cele care determina si suma totala pe care o vei plati:
• Marimea centralei;
• Modalitatea de functionare a acestui echipament de incalzire;
• Suprafata care urmeaza sa fie incalzita.
In ceea ce priveste perioada in care va fi amortizata cheltuiala ta, trebuie sa te gandesti la numarul de camere pe care urmeaza sa il incalzesti, dar si pretul gazului in zona tarii in care locuiesti. Dupa ce iei in calcul toate aceste aspecte, vei putea sa iti faci o idee despre costurile pe care urmeaza sa le suporti.

Caut o firma de instalatii care sa imi monteze centrala termica pe gaz si echipamentul termic complet

centrale termice pe gaz

Daca nu vrei sa iti bati capul cu asa-zisii profesionisti in ale aparaturilor de incalzit, atunci iti recomand firma de instalatii Inicinstal, o echipa care m-a ajutat sa ma bucur de buna functionare a centralei termice pe gaz cumparata de la ei. Asta pentru ca ei s-au asigurat ca aceasta sa mearga la cele mai inalte standarde, iar noi sa stam linistiti, fiindca nu vom avea nicio problema cu noul echipament termic. Te-am convins? Echipeaza-ti si tu locuinta cu o centrala termica pe gaz si vezi diferenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *