Uncategorized

Modă: Rochia cu broderie, alegerea femeilor elegante. Îţi place?

Dacă vrei să lași impresia că ai haine de calitate, fără să cheltuiești o avere în acest sens, este indicat să eviți să cumperi haine care sunt la modă. Axează-te pe achiziționarea unor piese simple și elegante, care vor da un aer prețios oricărei ținute.

Alege o geantă simplă

Nimeni nu va ști dacă geanta ta e de designer sau nu dacă vei alege un mod simplu, fără detalii care să o încarce. Optează pentru culori neutre, care vor da o notă chic oricărei ținute.

Poartă puține culori

Femeile stilate nu poartă niciodată mai mult de trei culori. Dacă alegi să ai o ținută colorată, asigură-te că nuanțele se potrivesc între ele, altfel vei arăta ca un curcubeu.

Rochia cu broderie este o creaţie extrem de rafinată, de feminină şi elegantă. Din ce în ce mai apreciată, acest item face ravagii pe covorul roşu. Iată cele mai frumoase modele purtate de vedete!

Cele mai flatante modele pentru siluetă sunt cele midi, purtate neapărat cu tocuri.
Aceste creaţii feminine avantajează orice femeie, indiferent de vârstă sau siluetă, iar accesorizarea trebuie să fie austeră datorită complexităţii broderiei.

Rochia cu broderie conferă o eleganţă incredibilă! Iată ce minunată este Penelope Cruz în creaţia maxi nude, pe care a pus-o în valoare cu un coc sofisticat, cercei preţioşi şi clutch box.

Perlele sunt accesorii nemuritoare, care schimbă total orice ținută. Nu trebuie să te îmbraci mereu la patru ace pentru a le purta. Un colier din perle va arăta perfect și când vei purta un tricou simplu și o pereche de blugi.

Tocurile, un must-have în garderoba oricărei femei

Este celebră replica Victoriei Beckham, care a declarat că nu se poate concentra în balerini. Tu nu trebuie să porți zilnic pantofii cu toc, dar trebuie să ai câteva perechi în garderobă, pentru că te vor scăpa din orice dilemă vestimentară. Nu ai nevoie de rochii scumpe, pentru că o pereche de pantofi cu toc de calitate te poate transforma într-o adevărată fashionistă!

Accesoriile, cât mai simple

Dacă vrei să ai un look sofisticat, alege accesorii cât mai simple, de la cercei punct cu perle sau pietre, la coliere delicate.

Rujul roșu, cea mai puternică armă

Rujul roșu atrage toate privirile asupra ta, așa că, atunci când nu ai chef de ținute sofisticate, aplică-l cu încredere. Nu te gândi că nu ți se potrivește. Există o nuanță de ruj roșu care se potrivește oricărui ten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *