fashion si shopping

Modele de pantofi pe care femeile la moda le poarta in toamna lui 2017!

Modele de pantofi pe care femeile la moda le poarta in toamna lui 2017

Ai auzit vreo femeie care sa spuna ca are suficiente perechi de pantofi? Nici noi. Pentru ca pantofii nu se cumpara pentru a satisface nevoi, ci pofte. Si cum moda se schimba, iar trendurile  sunt ispititoare, intotdeauna se face loc pentru ca inca o pereche.

Iata cele mai frumoase perechi de pantofi pe care trebuie sa le ai in toamna aceasta 

Toate tipurile de Pantofi pentru Femei

  1. Ghetele stil cowboy stralucitoare. Imagineaza-ti o cizma de cowboy, sexy, imbinarea perfecta intre feminin si masculin. Acum adauga-i stralucire. Da, tocmai ai obtinut un pantof cu stil, indraznet si perfect pentru orice fashionista!
  2. Pantoful cu toc, stralucitor, naucitor, indraznet. Ceea ce obisnuiam sa privim ca fiind prea extravagant pentru strada, in toamna aceasta devine de top. Pantoful stralucitor,cu toc,  devine un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din dressingul niciunei femei stilate.
  3. Cizme stralucitoare. Nu te imaginezi iesind pe strada, toamna aceasta, purtand o pereche de cizme care stralucesc si atrag toate privirile? Ai face bine sa te obisnuiesti, anul acesta nu mai pare ciudat.Stralucirea e un must have al oricarei perechi de pantofi care se vrea in topuri.
  4. Gheata stil militar. Pentru o femeie care e cu picioarele pe pamant si vrea sa arate fara cuvinte, o astfel de gheata vorbeste despre tot ce e necesar. Daca te grabesti sa spui ca e lipsita de feminitate, afla ca e super sexy si feminitatea nu sta intr-o pereche de pantofi.
  5. Gheata urban country este perfecta pentru femeile pe care stilul business woman le caracterizeaza fara cusur. O poti purta la orice tinuta office, la orice intalnire, pe strada si la birou. Ecuson al femeii moderne si independente, in toamna 2017 e un must have!
  6. Pantofii extravaganti. Stii cum se spune, de ce sa ramai simpla, cand poti fi stralucitoare? Iar pantofii au inteles asta si anul acesta vin toti cu stralucirea cuvenita. Chiar daca sunt extravaganti, si poate nu sunt usor de purtat de oricine, cu siguranta merita sa ii ai, macar pentru ocaziile in care vrei sa fii tinuta minte fara sa depui efort.
  7. Cizmele lungi. Lungi, foarte lungi, lungi pana peste genunchi. Ele sunt vedetele topului celor mai stilati pantofi din toamna 2017.In culori indraznete si cu tocuri cat mai inalte, cizmele lungi sunt perfecte pentru orice femeie care crede ca pantofii cuceresc lumea!
  8. Cizmele rosii. In toamna acesta ar trebui sa vedem multe cizme rosii scoase la plimbare. Se poarta, sunt sexy si merita toata atentia oricarei femei cu stil.
  9. Incaltamintea cu tocuri atipice reprezinta varful topului. Orice toc care e altfel decat ai fost obisnuita, e un toc in trend. Asa spun marile case de moda. Merita testat efectul lor, nu?
  10. Incaltamintea din matase, o emblema a feminitatii si gratiei, este in trend in aceasta toamna. Daca vine la pachet si cu un picior frumos, nu exista niciun motiv pentru care sa nu ii dai o sansa. Ce spui?

Cate bucurii sunt mai mari decat aceea traita atunci cand deschizi dressingul si te pierzi intre cele mai frumoase perechi de pantofi? Putine, stim. Pantoful este singurul element din garderoba care nu se demodeaza, care are mereu loc si care chiar salveaza multe situatii de urgenta. Si atunci,de ce nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *