fashion si shopping

Modele inedite de inele din argint, potrivite pentru orice ocazie speciala sau de zi cu zi

inel-shiva

La cate zile de nastere ai fost si nu ai stiut ce cadou sa le faci sarbatoritilor, asa ca ai ales sa bati cai batatorite deja, cumparand haine sau seturi de cosmetice. Pentru a iesi din banal, la ziua de nastere a unei bune prietene ai putea sa alegi un inel din argint deosebit, pe care stii ca il va purta cu drag, amintindu-i mereu de tine. Si, pentru a fi sigur sau sigura ca nu dai gres, hai sa vedem impreuna ce ai putea sa alegi si ai AICI nenumarate tipuri de inele spectaculoase, si cum sa faci asta, fara sa cheltuiesti o avere sau sa pierzi o gramada de timp.

Inelele de argint cu pietre sunt cadoul ideal

Daca ai vazut deja, internetul este impanzit cu informatii despre pietrele pretioase si cele semipretioase, cu ce semnifica fiecare si, mai mult decat atat, cum sa porti pietrele pretioase, in functie de zodie. Acestea sunt la mare cautare, deoarece confera o atitudine cu totul aparte celei care poarta un inel din argint cu pietre pretioase sau semipretioase. Si, da, nu este nevoie sa cheltuiesti o suma mare de bani pe el, pentru ca poti gasi ceva frumos, la un pret convenabil, poate chiar mai frumos decat ceva scump.

Mai departe, voi face un top 3 al inelelor cu pietre pe care, daca va vine sa credeti sau nu, le puteti comanda online, foarte simplu si rapid, fara a mai pierde timpul cautand in magazinele fizice.

  • Inelul Borealis. Acest inel din argint este infrumusetat cu labradorit, o piatra semipretioasa extrem de frumoasa. Purtand legendele stravechi, conform carora labradoritul ar reprezenta materializarea focului inghetat al Aurorei Borealis, acest inel este plin de spiritualitate. Ce este mai frumos decat natura insasi? Cum sa nu se simta bine o persoana care primeste asa un dar special, de la o persoana draga ei? Mai mult decat atat, finisarea de tip caboson si lucrarea facuta manual, cu motive thailandeze, a inelului Borealis ii confera o aura mistica, careia cu greu ii poate rezista cineva.

inel-borealis

  • Inelul Shiva. Si in acest caz, legenda spune ca acest inel este un simbol al cunoasterii, al intelepciunii. Aspectul natural, unic, al inelului Shiva reuseste sa uimeasca, de fiecare data. Avand o forma rotunda si scoica Shiva, ca motiv central, acest inel se potriveste pentru a fi purtat in orice moment al zilei.

inel-shiva

  • Inel Flowerish. Dupa cum ii spune si numele, acesta este in forma de floare, avand ca motiv central o piatra de citrin. Daca este sa interpretam citrinul, putem spune despre el ca e raza de soare pe care o purtam la noi oricand. Citrinul are calitati metafizice de tipul optimismului, al energiilor pozitive, in general.

inel-flowerish

Inel din argint pentru prietena, sora, mama, bunica

Un inel din argint cu pietre nu poate sa fie decat un cadou minunat pe care il poti face mamei tale, surorii sau prietenei. Daca ai imrpesia ca e greu sa faci un astfel de cadou, afla ca, mai intai de toate, e nevoie sa stii masura pe care o poarta persoana respectiva (poti afla intreband pe cineva care stie sau uitandu-te la un inel pe care persoana aceea deja il poarta). Apoi, poti vedea cam ce anume ii place sau ce personalitate are, pentru a-ti da seama exact ce i s-ar potrivi. Oricum ar fi, nu sta cu emotii: un inel din argint cu pietre va fi cadoul ideal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *