Lifestyle

Monotonie in cuplu? Cum sa reinvii flacara iubirii

Imagini pentru happy coupleIn toate relatiile de lunga durata se instaleaza la un moment dat plictiseala, fie ca apare dupa doar cateva luni, fie ca apare dupa cativa ani, in cazul cuplurilor mai norocoase, acest moment inevitabil  poate fi critic pentru continuarea relatiei. In timp ce unele cupluri constata impasul in care au ajuns, isi asuma raspunderea si iau imediat masuri pentru a iesi din situatia in care se afla, persoanele din alte cupluri prefera sa arunce vina pe partener pentru cele intamplate, alegand drumul incet dar sigur pentru destramarea relatiei de dragoste.

Din fericire, exista cateva metode sigure ce au ca efect restabilirea unei relatii de iubire. Acestea au fost testate de cupluri din intreaga lume si au avut ca rezultat o atmosfera mai placuta in cuplu, fapt care a condus si la continuarea relatiei pentru un timp indelungat si chiar oficializarea acesteia prin casatorie, partenerii dorindu-si sa isi lege destinele de persoana de langa ei.

Ce poti face pentru a intari legatura cu partenerul de viata:

Sedinte de masaj

Din cand in cand, surprinde-ti  partenerul cu o sedinta de masaj in dormitor sau invita-l la o ora de masaj de relaxare la un salon specializat. Puteti sa va bucurati amandoi de cateva zeci de minute de relaxare totala printr-o sesiune de masaj pentru cuplu, vezi aici mai multe informatii despre serviciile oferite de salonul Confidential si programeaza-ti sedinta. O asemenea experienta va va apropia si va va da ocazia sa invatati tehnici de relaxare pe care sa le reproduceti mai apoi, cand simtiti nevoia.

CalatoritiImagini pentru happy couple

Nu conteaza bugetul disponibil si nici daca ati planificat sau nu, doar calatoriti! Vizitati in fiecare weekend zone noi ale orasului in care locuiti si opriti-va la o cafenea sau un pub interesant pentru o scurta pauza sau, daca sunteti mai aventurosi, cumparati-va bilete pentru primul tren (sau avion) si vizitati un oras in care va doreati de mult sa ajungeti. In incercarea de a descoperi locuri noi, este foarte posibil sa va regasiti atat pe plan personal cat si pe plan conjugal. Timpul petrecut in doi, in special facand ceva cu adevarat palpitant, va ajuta sa restabiliti legatura pe care o considerai pierduta.

Incercati lucruri noi

Pentru a inlatura monotonia din cuplu, o modalitate sigura este sa stabiliti o regula conform careia in fiecare saptamana trebuie sa  faceti ceva ce nu ati mai incercat pana acum. Poate fi vorba despre ceva simplu, precum testarea unui fruct exotic, sau poate fi ceva care sa va scoata din aria voastra de confort, precum bungee jumping, un curs de dictie sau practicarea unui sport nou.

Cumparati-va un animal de companie

In multe cazuri, cuplurile care nu mai erau multumite cu directia in care mergea viata amoroasa, si-au recapatat dorinta de a face relatia sa functioneze in momentul in care au primit mai multe responsabilitati. O buna solutie pentru cei care doresc sa scape de monotonie este sa isi cumpere un animal de companie, un caine, o pisica, dar chiar si un papagal sau orice animal vi se potriveste poate fi exact piesa care lipsea din puzzle-ul vostru. In cazul in care nu sunteti gata pentru o asemenea  responsabilitate, puteti incepe usor, avand grija de un ghiveci cu flori, ca mai apoi sa treceti la un animal de companie si mai tarziu, daca sunteti pregatiti, la un copil.Imagini pentru happy couple

Desi monotonia sau plictiseala in cuplu poate fi vazuta ca un lucru negativ, exista si o parte buna:  in incercarea de a invinge plictiseala, veti putea realiza ca sunteti mai uniti decat credeti, ca partenerul va inspira si va ajuta sa deveniti o persoana mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *