Social

Motivele pentru care dozatoarele de sapun din inox reprezinta cea mai igenica metoda de folosire a sapunului

In prezent, in ciuda progresului tehnic, exista inca numeroase institutii din domenii precum cel hotelier, de alimentatie publica, de sanatate sau de invatamant in care, daca ai ghinionul sa ai nevoie sa utilizezi o toaleta si eventual sa te speli pe maini, te gasesti in imposibilitatea de a o face intr-un mod civilizat.

Se intampla sa te cazezi la un hotel de pe litoralul romanesc, venit dupa un drum facut ori cu masina, ori cu trenul si sa vrei sa te speli pe maini. Ajungi in camera, deschizi usa baii si dai de eternele sapuniere, obiecte ce parca au menirea de a strange cat mai multe fire de par, pete de mizerie sau alte resturi de pe mainile celui care a folosit-o inaintea ta.

dozator sapun

Aidoma cazului de mai sus, nu o data s-a intamplat sa ajungi in baia vreunui restaurant cu pretentii de nu stiu cate stele, sa vrei sa te speli pe maini si sa ai parte de aceeasi surpriza: sapunul sta intr-o sapuniera plina cu apa statuta si arata ca si cum ar fi stat pe jos. Treci si peste aspectul sapunului, iti spui ca microbii nu se prind de el si il iei intre maini pregatit sa incepi ritualul. Supriza. Asemenea unui peste alunecos, iti scapa printre maini, face cateva ture pe gresia de sub talpile pantofilor si in sfarsit il prinzi intr-un colt. Minune. In cel putin 5 minute reusesti sa duci la „bun sfarsit” o operatiune, care ar fi trebuit sa dureze mult mai putin.

Alt caz: oamenii mai ajung si la spital. Se imbolnavesc, sunt accidentati, cert este ca de foarte multe ori internarea este necesara. Ca in orice zi normala, pacientul trebuie sa ajunga la baie. Ceea ce este si mai curios consta in faptul ca, acolo unde se presupune ca ar trebui sa fii tratat, deci conditiile de igiena trebuie sa fie peste medie, risti sa te imbolnavesti folosind acelasi sapun, din aceeasi sapuniera, dupa alte cateva zeci sau sute de pacienti bolnavi, care folosesc aceeasi baie inaintea ta. In cele din urma, copilul tau se duce la scoala, isi primeste ultra cunoscutul corn, dar inainte de a-l manca i se spune ca trebuie sa se spele pe maini. Va da de aceeasi conditie a unui sapun plutitor, ale carui resturi scindate plutesc in hora alaturi de alte mizerii, intr-o sapuniera din plastic.

Toate aceste lucruri nu ar avea loc daca institutiile in cauza si-a procura dozatoare de sapun lichid din inox

Avand in vedere toate aceste cazuri dezagreabile, adevarate impedimente intre tine si firescul proces al spalarii mainilor, tot in prezent, exista numerosi comercianti sau magazine online care au drept scop plasarea pe piata a unor lucruri in concordanta cu normele de civilizatie pe care le pretindem: dozatoarele de sapun lichid din inox.

Chiar daca sunt evidente motivele pentru care aceasta „inventie” are un grad de aplicabilitate foarte mare, este necesara enumerarea celor mai importante:

  • Inchidere etansa a dozatorului de sapun lichid- asigura rezistenta la acte de vandalism
  • Gradul de durabilitate mare- dozatoarele de sapun sunt confectionate din inox
  • Dimensiunile adaptabile- se armonizeaza cu orice spatiu dedicat igienei corporale
  • Posibilitatea de a vedea nivelul lichidului
  • Rezervorul se incarca cu tipul de sapun preferat de utilizator
  • Sapunul se poate doza manual sau, intr-un caz si mai fericit, chiar electronic prin intermediul unui senzor de miscare

In mediul online, exista numeroase companii specializate in comercializarea produselor de igiena si a dozatoarelor de sapun lichid. Nu stau decat la un click distanta, lucru care face deopotriva cu putinta achizitionarea unui dozator de sapun lichid in cateva minute.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *