Casa si gradina

Motofierastraul electric, bun la casa omului gospodar

utilizeaza motofierastraul in mod profesionist

A venit primavara  si munca in gradina  incepe. Pomii trebuie sa fie curatati, gardul viu trebuie taiat si el dar cu ce il taiem? Sa fie un motofierastrau Stihl sau un electrofierastrau? Sa fie  drujba profesionista sau sa fie o drujba de “casa”? Cum alegem cea mai buna drujba? Care este cel mai bun brand de drujbe? Sunt cateva dintre intrebarile pe care orice om gospodar le are in cap mai ales in perioada aceasta cand treaba in curte si gradina trebuie sa inceapa.

Din magazia unui om gospodar nu poate lipsi drujba  mai ales in perioada de primavara cand este momentul potrivit pentru taierea lemnelor. Sa alegi o drujba buna inseamna sa alegi un partener de incredere in treburile casnice.

 Ce drujba sa aleg?

Puteti alege drujba potrivita tinand cont de urmatoarele caracteristici:

  • Lungimea de taiere care poate fi sub 29 de cm si peste 56 cm
  • Categoria din care face parte echipamentul pentru prelucrarea lemnului
  • Puterea dezvoltata care poate fi de la 1CP si pana la 2000 W
  • Brandul producator (Bosch, Husqvarna, Stihl si altii)

Tipul motorului este un alt criteriu de alegere al drujbei. Poti alege un motofierastrau cu motor pe benzina sau o drujba cu motor electric. Important de stiut este ca drujba pe  benzina este recomandat sa fie utilizata de persoanele profesioniste pe cand drujba cu motor electric este recomandat sa fie utilizata de persoanele semi-profesioniste.Drujbele cu motor pot fi de doua tipuri: fara acumulatori sau cu acumulatori.

Motofierastraul electric, unealta principala din gradina

Motofierastraul electric este esentiala in gospodaria ta. Este una dintre uneltele de curte si gradina care nu poate lipsi din magazia nici unui gospodar. Este o unealta mai compacta, mai usor de manevrat si mai mica ca si dimensiune. Motofierastraul recomandat pentru  treburile casnice este motofierastraul Stihl,un motofierastrau pe benzina, usor de utilizat. Capacitatea de taiere este mare si este ideal pentru taierea lemnelor de foc, pentru curatarea pomiilor si pentru doborarea arborilor cu diametre de pana la 30 cm.

Atunci cand achizitionezi o drujba este foarte important sa primesti si garantia produsului in cazul in care vei avea nevoie de reparatii ocazionale. Recomandat este sa cumperi o drujba a carei garantie sa fie cat mai extinsa.

Important in achizitia drujbei este sa ai in vedere pentru ce o cumperi:uz caznic sau uz profesional?  Fiecare mic detaliu poate face diferenta intre o drujba profesionala sau o drujba casnica.

Drujbele sau motofierastraiele cele mai bune sunt produse de branduri mari care ofera calitate la pret foarte bun pentru buzunarul oricarui gospodar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *