Casa si gradina

Motopompa de la Magazialucostica.ro, optiunea perfecta a unui gradinar priceput

motopompa pret


motopompe
Motopompa este un utilaj extrem de benefic muncii unui gradinar. Fara ea, gradina nu ar putea arata ca un paradis verde, fara ea, seceta din lunile iunie si iulie si-ar spune cuvantul asupra gradinilor din Romania. Asa ca optiunea perfecta in aceste conditii este achizitionarea unei motopompe care sa faca fata necesitatilor, la un pret potrivit si avantajos.

Motopompa este un echipament ce are la baza un cadru pe care sunt montate un motor si o pompa, asigurand pomparea de apa motorizata in asa fel incat efortul fizic al gradinarului sa fie mininm. Greutatea lor variaza de la 13 kg la 200 kg, iar motoarele se alimenteaza cu benzina sau motorina.

Esti in cautare de un astfel de echipament? Vrei ca temperaturile ridicate sa nu-ti afecteze culturile, atunci ar fi cazul sa afli cateva lucruri interesante si extrem de importante despre motopompe, in asa fel incat sa stii exact ce anume trebuie sa-ti cumperi pentru nevoile tale!

Motopompa ideala pentru gradina ta

motopompaMotopompa eficienta trebuie sa intruneasca cateva caracteristici, in asa fel incat irigatia sa se produca in mod eficient.

Criteriile dupa care trebuie sa te ghidezi atunci cand vrei sa intri in posesia unui astfel de utilaj sunt:

 • Producatorul este foarte important atunci cand optezi pentru un model sau altul, pentru ca garantia calitatii ti-o da un brand cunoscut;
 • Pentru irigatia unui teren mic, nu e nevoie sa-ti cumperi o motopompa cu putere mare, deci motopompa perfecta trebuie sa tina cont de suprafata terenului pe care il ai;
 • Adancimea de aspiratie e bine sa fie sub 10 m;
 • Tipul de motor sa fie cu un combustibil lichid, fie benzina, fie motorina;
 • Debitul este iarasi un criteriu atunci cand iti cumperi motopompa;
 • Inaltimea de refulare sa se incadreze intre 11 m si sa depaseasca 60 m (ca la motopompele din Magazinlucostica ideale pentru orice tip de gradina).

Pretul unei motopompe variaza in functie de tipul de echipament pe care doresti sa il achizitionezi, asa ca e bine atunci cand te-ai decis sa faci un astfel de shopping, sa compari preturile pentru a-l alege pe cel mai bun pentru tine.

Motopompele – tipuri pe care le puteti cumpara online

motopompa pretPentru cei care isi doresc motopompa performanta, e bine de stiut faptul ca exista mai multe tipuri de astfel de echipamente, pe care le pot gasi dand o raita prin magazinele virtuale ale online-ului.

Motopompele pe care le gasiti aici sunt:

 • Motopompe pentru apa murdare;
 • Motopompe pentru apa semi-murdara;
 • Motopompe pentru apa curata;
 • Motopompe de presiune;
 • Motopompe cu debit mare.

De asemenea, atunci cand cumparati o motopompa trebuie sa va ganditi si daca o folositi si la alte treburi, nu numai la irigarea suprafetei gradinii voastre.  De exemplu, ai un beci inundat de apa de ploaie sau de apa paraului care a iesit din matca, atunci poti folosi motopompa pentru a te debarasa de surplusul de apa. Chiar si in cazul incendiilor, o motopompa poate deveni o stropitoare in toata regula aruncand apa la o inaltime de 60 de metri.

O motopompa care da rezultate si poate fi o achizitie adevarata pentru orice gradinar este echipamentul  al carui caracteristici principale sunt: fiabilitatea, rezistenta, manevrarea destul de simpla si utilizarea usoara. Tineti cont si de suprafata de irigat, dar si de principalele caracteristici ale sursei de apa: canal de irigatii, curs de apa, balta, put.

Toate acestea fiind spuse, o recomandare extrem de benefica pentru un gradinar in aceasta vara este motopompa pusa in vanzare de magazinul online Magazialucostica.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *