Uncategorized

Nadele pentru crapi- doar la cateva click-uri distanta!

nade de crap

Nea Virgil, tata a doi copii, este un pescar inrait. O data la o luna de zile organizeaza o partida de pescuit. Cel mai mult ii place sa prinda crapi. In timp, a reusit sa le insufle si baietilor sai aceasta pasiune.  Pentru weekendul urmator are planuri mari. A auzit de o balta doldora de crapi. Asadar, urmeaza pregatirile: impacheteaza bine cortul, scoate din debara butelia cu gaz (urmeaza sa doarma o noapte pe balta), se aprovizioneaza cu mancare pentru doua zile, strange lansetele, mulinetele, minciogu, sacii de dormit si se indreapta catre sertarul cu momeala pentru crapi. De data asta va folosi nadele pentru crapi. Cand deschide sertarul observa ca este gol. La ultima partida, a folosit toata nada pentru crapi pe care o mai avea. Nu se grabeste intrucat mai sunt doua zile pana cand va pleca. Totusi, are nevoie de nade pentru crapi. Isi cheama unul dintre baieti si il intreaba daca poate sa ii gaseasca pe net o astfel de momeala. Baiatul ii raspunde ca in spatiul online gasesti aproape orice. Se posteaza impreuna in fata unui calculator, baiatul tasteaza „nade crapi” si acceseaza mai multe rezultate ale cautarii. Intr-un final se opreste la un magazin online, care comercializeaza nade pentru crapi si care are la baza o echipa formata din fosti membri ai lotului national de carpfishing. Ii spune tatalui sau ca momeala furnizata de acest magazin trebuie sa fie ademenitoare intrucat reteta nadei este pusa la punct de pescari profesionisti.  In cele ce urmeaza vor fi prezentante principalele tipuri de nade pentru crapi existente in stocul magazinului online.

Care sunt principalele tipuri de nade pentru crapi?

In spatiul online, exista o multime de tipuri de nade pentru crapi, care se pot achizitiona la preturi competitive. Printre acestea, se numara si urmatoarele:

  • Groundbait
  • Pasturi
  • Pelete
  • Seminte
  • Seminte preparate

nade de crap

Primul tip de nada pentru crapi, anume Groundbait-ul, contine mai multe ingrediente foarte ademenitoare pentru crapi. Astfel, aceasta momeala contine fainuri (cerealiere si de peste), seminte, aditivi si sroturi. Pe langa acestea, nada pentru crapi de tip Groundbait mai contine ttx, spartura de porumb, canepa, betaina si arome irezistibile crapului.

O alta nada pentru crapi sunt peletele. Aceasta este ideala pentru a atrage pestele de pe fundul baltii, motiv pentru care multi pescari o folosesc. Este compusa dintr-un amestec de proteine si se dizolva in mai putin de o ora.

Un alt tip de nada sunt semintele de canepa. Compozitia lor contine ulei cu acizi, fibre insolubile, carbohidrati si potasiu. Aceasta nada exala o aroma ispititoare pentru crapi intrucat semintele au fost macinate grosier.

Nadele pentru crapi din spatiul online se pot achizitiona la preturi competitive

nade crap

Asadar, pentru urmatoarea partida de pescuit puteti sa va aprovizionati cu nade pentru crapi din mediul online. Magazinele de pe internet au game cuprinzatoare de momeli pentru peste, care se pot cumpara la preturi competitive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *