fashion si shopping

O nunta de vis se realizeaza cu ajutorul aranjamentelor florale

aranjamente florale

O nunta fara flori nu exista. Ele sunt prezente in cadrul oricarui eveniment datorita aspectului placut pe care acestea le ofera fie in buchetul miresei sau in aranjamentele florale. Cand sunt alese florile din aranjamentele florale trebuie sa se potriveasca ata cu tema nuntii, cu locatia acesteia dar si cu tendintele anului in materie de aranjamente florale. Echipa de specialisti florali de la Orasul Florilor te ajuta sa alegi aranjamentele florale care sa se potriveasca atat nuntii cat si preferintelor tale pentru a te ajuta sa iti realizezi nunta visurilor tale.

Anotimpul in care este programata nunta are un rol esential in alegerea aranjamentelor florale

aranjament floral

Cand alegi aranajamentele florale pentru nunta ta tebuie sa iei in considerare sezonul in care aceasta se va desfasura. Daca nunta va fi toamna florile trebuie sa aiba culoarea galbena, aramie pe cand daca va fi primavara va predomina verdele si multi boboci. Orasul Florilor va pune la dispozitie o multitudine de aranjamente florale pentru nunta dumneavoastra care se vor ridica la masura asteptarilor dumneavostra datorita atentiei la fiecare detaliu de catre specialistii florali. Poti alege aranjamente florale in vase mici sau mari sau in diferite combinatii de flori si culori care sa puna in evidenta mireasa.

Buchetul miresei, aranjamentul floral cu cel mai mare rol in tinuta miresei

Fetele inca de cand sunt mici isi planifica nunta perfecta, si unul din cele mai importante detalii la o nunta este buchetul miresei. Acesta trebuie sa puna in evidenta mireasa dar mai ales trebuie sa reprezinte personalitatea acesteia si a cuplului. Asadar daca vrei sa exprimi puriatea si sinceritatea in relatie trebuie neaparat sa alegi un aranjament floral cu trandafiri albi. Daca esti o femeie pasionala, buchetul miresei trebuie sa contina trandafir rosii. Cel mai recomandat este sa consulti un specialist in alegerea buchetului si cei de la Orasul Florilor iti stau la dispozitie oferindu-ti diferite modele care sa reprezinte cat mai bine personalitatea ta. Florile sunt cele mai fotografiate la o nunta si de aceea trebuie facuta alegerea potrivita pentru ca invitatii sa fie impresionati de aceasta si sa devina un moment de neuitat. Daca nunta ta este cu un buget redus poti alege din aranjamentele de flori de sezon, floraria online punandu-ti la dispozitie diferite modele in functie de sezon pentru o nunta de invidiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *