Social

Odorizantele de camera inlatura orice miros neplacut, intreaga zi

odorizante de camera

Odorizantele de camera profesionale sunt intalnite si in spatii precum cladiri de birouri, spatii comerciale, mall-uri, showroom-uri si asa mai departe. Orice spatiu inchis care este si primitor are un secret care se poate mirosi foarte usor: un odorizant de camera de calitate, care incanta orice persoana care intra in acea incapere. Odorizantele profesionale de interior, daca sunt pentru spatii mici intre 5 si 40 de metri patrati, sunt dispensere dragute, puternice si se folosesc in birourile de lucru.

Spatiile intre 40 si 4000 de metri patrati sunt acoperite din aceasta perspectiva de dispozitive profesionale de aromatizare. Pai la o asemenea suprafata, cum este posibil ca mirosul sa fie suficient de puternic, incat realmente sa se simta?

odorizante

Ce mirosuri placute poate avea un asemenea odorizant pentru camera?

Uneori, oamenii ajung in spatii de unde nu vor sa mai plece. Uneori, oamenii revin in spatii cu mirosuri placute. Alteori, isi dau seama de mirosul placut, il constientizeaza si chiar il admira si lauda pe cei de acolo de decizia buna pe care au luat-o folosind un odorizant care emana o asemenea aroma.

In mediul online, aromele sunt foarte diversificate. Cateva dintre ele sunt amintite aici:

  • Arome mai exotice, precum strugure, cirese, capsuni, zmeura
  • Arome premium, delicatese: cafea, mojito, placinta, caramel, zahar brun
  • Arome mai putin intalnite, precum miresme dulci de bomboane, migdale si cirese amare sau arome orientale
  • Arome naturale precum lavanda, magnolie, ceai verde, musetel
  • Arome luate din natura si obtinute de om: santal + citrice + crin, santal + musk + patchuli, ylang ylang + iasomie + vanilie
  • Arome obisnuite in aromaterapie: iasomie + trandafir + lavanda + altele secundare, cedru + rozmarin + trandafir + levantica

odorizante de camera

Spatiile comerciale folosesc astfel de arome in cucerirea clientilor sai sau trecatorilor si din cauza asta devin spatii foarte primitoare. Si daca mai schimba si aromele in functie de sezon, de ziua din saptamana sau de promotie, atunci reprezentantii spatiilor acestora se orienteaza catre client si din perspectiva… olfactiva.

Arli.ro este un magazin online cu odorizante de camera care au arome deosebite

Odorizantele de camera, daca sunt cumparate de pe Arli.ro si folosite in spatii cu o suprafata de pana la 4000 de metri patrati, vor putea asigura un iz suficient de puternic incat sa fie simtit si de cei care stau in spatiu si se obisnuiesc cu mirosul, dar si de cei care ajung acolo pentru prima data. Intensitatea nu este nici prea mare nici prea mica, ci este una echilibrata si, desigur, placuta de toata lumea.

Acest lucru este posibil numai datorita eliberarii treptate a parfumului, eliberare care nu are cum sa fie facuta decat prin niste dispozitive profesionale capabile de aceste lucruri. Tuburile de spray care in comertul de duzina se numesc odorizante de camera stropesc, scot zgomot, nu sunt durabile si nici o aroma durabila nu au.

Odorizantul de camera profesional, insa, este numai bun pentru a fi folosit in astfel de suprafete cu scop public si/sau comercial.

odorizante pentru camera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *