Sport

Online Vs Offline – Pariurile sportive

Esti dornic sa iti valorifici cunostintele pe care le ai din lumea sportului? Ai mai pariat, ori doresti sa incepi? Mediul online a inceput sa aduca foarte multe beneficii in societatea contemporana, ajutand foarte mult la usurarea comunicarii si dezvoltarea serviciilor, utilitatilor, publicitatii, neuitand de entertainment-ul, de care cu totii avem nevoie.

Pentru playerii dornici sa duca experienta de parior la nivelul urmator, fiind dispusi sa investeasca timp si energie pentru a-si creste venitul lunar, este esential sa fie informati cu cele mai noi stiri si cele mai importante aspecte ale diferentelor aparute intre cele doua medii de desfasurare ale acestei activitati – offline si online.

Avantaje online, fata de offline

In sfera jocurilor de noroc, in mod special a pariurilor sportive, mediul online a adus schimbari majore, specifice platformelor pentru desktop si mobil, revolutionand domeniul. Poti oricand intra pe Sportingbet, pentru a te bucura de avantajele caselor de pariuri care si-au transferat activitatea partial sau total pe internet, precum:

 • Meciurile transmise prin livestreaming;
 • O gama foarte vasta de categorii si evenimente sportive, ori non-sportive;
 • Informatii actualizate constant;
 • O multitudie de promotii si oferte;
 • Oferirea unui bonus initial;
 • Mize depuse in timp real, precum depunerea de pariuri la Unibet, una dintre cele mai cunoscute agentii;
 • Acces nelimitat la cont, de oriunde, oricand.

Un element foarte important, care influenteaza atat sansele de castig, cat si calitatea experientei de parior, este casa de pariuri. Aceasta are diverse roluri, principalul fiind insa, furnizarea de informatii si securizarea contului. Atunci cand iti creezi cont la o casa de pariuri, fie ca ai deja experienta in domeniu, fie ca esti la inceput de drum, ai in vedere urmatoarele aspecte:

 • Sa fie inregistrata la Oficiul National al Jocurilor de Noroc din Romania, sau din tara de provenienta;
 • Sa iti puna la dispozitie platforme stabile, perfect functionale, usor de folosit;
 • Sa dispuna de un serviciu „Relatii clienti” disponibil zi si noapte, online sau telefonic;
 • Sa iti asigure o gama cat mai vasta de pariuri din categoriile sportive care te pasioneaza;
 • Sa iti ofere cat mai multe modalitati de plata, atat pentru depunere, cat si pentru retragere.

Responsabilitatile din mediul online

In sfera online, responsabilitatile raman impartite intre beneficiar si provider, indiferent de serviciile implicate. Fie ca este vorba despre comenzi (mancare, haine, utilitati), despre consultanta (medicala, financiara, juridica), ori plati (transfer bancar pentru rate, achizitii, investitii online in – jocuri, donatii, abonamente), datele trebuie verificate, asigurandu-te ca ele sunt complete si corecte de fiecare data.  Totodata, atunci cand acorzi incredere unui site, pentru a-i incredinta informatii precum cele din buletin sau de pe cardul bancar, este esential ca acesta sa fie de incredere, apartinand unei firme inregistrata la Registrul Comertului, avand recenzii pozitive si numeroase, punandu-ti la dispozitie platforme (desktop si mobil) stabile, pe care sa nu intampini dificultati la utilizare. Aceste mici verficari sunt foarte importante pentru siguranta datelor pe care le oferi, TU avand, in primul rand, datoria de a te proteja pe tine insuti.

Aceste aspecte sunt esentiale pentru orice activitate desfasurata in mediul online. In cazul jocurilor de noroc, este vital pentru pastrarea calitatii stilului tau de viata, ba chiar imbunatatirea sa. Fiind mai usor de pariat, de oriunde, oricand, apare tendinta de a depune sume, care adunate, sa depaseasca capitalul financiar al jucatorului. Aceasta activitate trebuie sa ramana un hobby, o activitate sociala placuta, in care sa se puna accentul pe investitie si castig, bazandu-te mereu pe informatiile pe care le detii, nu pe noroc. Daca iti doresti sa devii din ce in ce mai bun, dar nu ai timp sa iti construiesti un sistem de strategii, consulta inainte de a paria, cotele si pronosticurile caselor de pariuri.

Pariurile sportive sunt o activitate interactiva, sociala, benefica pentru pasionatii de sport care doresc sa isi valorifice cunostintele pe care le au din diversele categorii sportive. Acest domeniu a fost influentat foarte mult de evolutia tehnologiei, dezvoltandu-se constant, astfel incat sa creasca sansele de castig ale pariorilor, fie prin optiunile si avantajele oferite de casele de pariuri, fie prin strategiile si sistemele complexe dezvoltate de-a lungul anilor, cu scopul maximizarii castigurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *