Stil de viata sanatos

Operatia de liposuctie este solutia perfecta pentru a recapata formele de odinioara

A slabi usor si rapid este un gand ce multe persoane care se lupta cu kilogramele in plus il are,  iar operatia de liposuctie pare, uneori solutia perfecta pentru a scapa de surplusul de grasime din organism depus pe abdomen, coapse sau genunchi.  Dar probabil ca te intrebi care sunt riscurile care sunt strans legate de liposuctie, dar si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a avea o astfel de interventie?

liposuctie

Daca ar exista un elixir minune contra obezitatii general valabil, care sa aiba un pret accesibil si fara efecte secundare nedorite, categoric nici o persoana nu s-ar mai stradui sa adopte un stil de viata sanatos si sa faca miscare in mod constant. Pana in acest moment, singura formula care da rezultate in majoritatea situatiilor in care se cere o redefinire corporala este alcatuita din dieta si sport. Pentru restul cazurilor, sunt alte metode de slabire rapida si localizata, printre care face parte si operatia de liposuctie.

Este bine de stiut ca interventia de liposuctie nu este o cura de slabire si nu se recurge la lipoaspiratie ca sa se piarda kilograme ci pentru a indeparta depozitele de grasime rezistente la curele de slabire si pentru a da un contur frumos corporal. Asadar, liposuctia nu este de-a face cu  operatiile impotriva obezitatii. Cantitatea de grasime care se poate indeparta prin liposuctie nu se coreleaza cu pierderea in greutate a corpului. Medicii specialisti afirma ca in primele 2-3 luni dupa operatia de liposuctie este posibil ca greutatea corporala sa nu sufere modificari, fiindca volumul de grasime indepartata este inlocuit cu lichid, ce dispare in perioada de recuperare.

Cat de sigura este liposuctia pentru a avea formele mult dorite?

liposuctie pret

Inainte de interventia propriu-zisa, trebuie sa ne asiguram ca indeplinim o serie de cerinte, precum sa nu fi facut o operatie recenta, sa nu suferim de boli cardiovasculare, sa slabim macar 5 kg, in cazul persoanelor supraponderale si, ca si conditie de baza, sa nu ne imaginam ca liposuctia ne va transforma in persoane suple peste noapte sau ne va trata celulita. In plus, riscurile liposuctiei sunt aceleasi ca si in cazul oricarei alte interventii chirurgicale: sangerare, infectie sau acumularea de lichide in zona operata.

Pentru ca operatia de liposuctie sa aiba loc este necesara indeplinirea unor serii de cerinte, ca de exemplu cel aflat in cauza, sa nu fi suportat o operatie recenta, sa nu sufere de boli ale sistemului cardiovascular, sa slabeasca minimum 5 kg, in situatia persoanelor supraponderale.

Dupa finalizarea operatiei de liposuctie, chirurgul iti va da o serie de recomandari pe care este indicat sa le urmezi, pentru evitarea riscului ca pielea sa capete un aspect necorespunzator sau de a lua in greutate.

Care este pretul pentru o liposuctie?

Daca iti doresti foarte mult sa-ti remodelezi silueta sau de orice complexitate personala, ei bine, pretul liposuctiei este aproximativ de 1000 roni/zona operata. Asa ca, se poate recurge la operatie in diferite parti ale corpului pentru a se extrage din inmagazinarile de grasime. Cele mai cautate operatii sunt pentru zona abdominala, a soldurilor, a taliei si pentru partile superioare ale coaspelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *